Bel direct 020 – 4233006

Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival is helaas afgelopen dit jaar. Tot en met 9 februari kunt u wel nog varen langs de World Masters of Projection Mapping. Kies uit een van onze all-inclusive arrangementen of boek een van onze boten. Vragen? Bel ons op 020 423 30 06 of stuur ons een bericht.
Van 30 november 2017 t/m 21 januari 2018 vindt op de grachten en het IJ de 6e editie van het schitterende Amsterdam Light Festival plaats. U ziet de vele licht-kunstwerken het beste vanaf het water, varend op een van onze heerlijk verwarmde boten met een gezellige borrel of verfijnd diner. Als officieel partner van het Festival kunnen wij u, naast een offerte ‘op maat’,  de volgende all inclusive-arrangementen aanbieden:

Arrangementen

Begin de avond in stijl met onze Borrelcruise Standaard. We gooien dagelijks vanaf 17:00 uur de trossen los in het centrum van Amsterdam. We varen 1,5 uur over Water Colors. De beste manier om het lichtfestival te beleven, onder het genot van een hapje en een drankje.

1½ uur varen met borrelhapjes

vanaf € 29,50 *

per persoon

Begin de avond in stijl met onze buffetcruise Standaard. We gooien dagelijks vanaf 17:00 uur de trossen los in het centrum van Amsterdam. We varen twee uur over Water Colors. De beste manier om het lichtfestival te beleven, onder het genot van een heerlijk Italiaans buffet en een drankje.

2 uur varen met een buffet

€ 62,50,- *

per persoon

Begin de avond in stijl met onze buffetcruise Standaard. We gooien dagelijks vanaf 17:00 uur de trossen los in het centrum van Amsterdam. We varen twee uur over Water Colors. De beste manier om het lichtfestival te beleven, onder het genot van een heerlijk Italiaans buffet en een drankje.

2 uur varen met buffet Arts and Lights

€ 67,50,- *

per persoon

2 uur varen met walking dinner

€ 87,50,- *

per persoon

2 uur varen met dinner cruise

€ 92,50- *

per persoon

Nog vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op via 020 42 33 006 of mail naar info@denederlanden.com.

Swipe en klik

Amsterdam Light Festival 2017-2018

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 vindt de zesde editie van Amsterdam Light Festival plaats. Het festival brengt een aantal speciale verrassingen met zich mee. Meer dan 40 kunstwerken en installaties van nationale en internationale kunstenaars, designers en architecten zullen de binnenstad van Amsterdam verlichten. Onder deze werken bevindt zich een lichtobject van de wereldberoemde Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei.
Het lichtobject van Ai Weiwei zal op de waterroute van Amsterdam Light Festival te bewonderen zijn, die als thema ‘Existential’ heeft. Met ‘Existential’ worden de bezoekers op een positieve manier gestimuleerd om na te denken over wat mensen verenigt en welke rol licht hierin speelt.

Amsterdam Light Festival is het winterse lichtfestijn voor jong en oud. De historische binnenstad van Amsterdam is 53 winterdagen het sfeervolle decor voor het licht- en waterfestival.

De vaarroute, Water Colors, toont alle kunstwerken in de Amsterdamse grachten en de Amstel. Het festival brengt licht gedurende de donkerste periode van het jaar en ‘verlicht’ het publiek met kleurrijke kunstwerken. Een cultureel festival van licht en water dat de pracht van de stad letterlijk in de schijnwerpers zet en de bezoeker in beroering brengt.

De vaarroute met lichtkunstwerken vindt plaats vanaf 30 november 2017 t/m 21 januari 2018. U maakt de beleving van deze vaartocht compleet door het inhuren van een professionele gids. De gids geeft u informatie over de vaarroute en de verlichte objecten langs de gehele route. De kosten zijn €295 voor de vaartocht van 2 uur. Informeer hiernaar bij onze medewerkers als u de reservering maakt!

Boek nu alvast uw boot

Het Amsterdam Light Festival is altijd een drukke periode. Wilt u zeker weten dat u bij ons een boot heeft, boek dan nu alvast uw privéboot bij Rederij de Nederlanden.