Bel direct 020 – 4233006

Amsterdam Light Festival

Dit jaar vindt de 6e editie van het Amsterdam Light Festival plaats op de Amsterdamse grachten en het IJ. Ook dit jaar neemt Rederij de Nederlanden deel als partner van het festival. Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 zijn de grachten weer het toneel van verschillende lichtkunstwerken.

Een boot huren tijdens het Amsterdam Light Festival?

De definitieve data van het Amsterdam Light Festival zijn bekend! Wilt u tijdens het festival een boot huren? Onze luxe boten varen tijdens het Amsterdam Light Festival de officiële route ‘Water Colors’, langs alle kunstwerken. U kunt gebruik maken van één van onze arrangementen tijdens de vaartocht. Een boot huren voor het Amsterdam Light Festival doe je bij Rederij de Nederlanden. Klik hier voor meer informatie over de route Water Colors.

Arrangementen

Op dit moment zijn wij druk bezig met het samenstellen van de arrangementen voor het Amsterdam Light Festival. Ons streven is om deze in september aan u te kunnen presenteren. De arrangementen zullen met grote zorg worden samengesteld. U geniet bij ons niet alleen van de mooie kunstwerken, maar ook van een uitstekend diner aan boord en uiteraard de beste service van Amsterdam!

Wilt u op de hoogte blijven?

Als u op de hoogte wilt blijven van onze arrangementen en prijzen tijdens het Amsterdam Light Festival, dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Swipe en klik

Boek nu alvast uw boot

Het Amsterdam Light Festival is altijd een drukke periode. Wilt u zeker weten dat u bij ons een boot heeft, boek dan nu alvast uw privéboot bij Rederij de Nederlanden.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Amsterdam Light Festival per boot
Author Rating
51star1star1star1star1star