Amsterdam Light Festival - Water Colors route

Amsterdam Light Festival

Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 vindt op de grachten de 11e editie van het schitterende Amsterdam Light Festival plaats. U ziet de vele licht-kunstwerken het beste vanaf het water, varend op een van onze heerlijk verwarmde boten met een gezellige borrel of verfijnd diner. Als officieel partner van het Light Festival kunnen wij u, naast een offerte ‘op maat’,  onderstaande all inclusive-arrangementen aanbieden. Vragen? Bel ons op 020 423 30 06 of stuur ons een bericht.
Amsterdam Light Festival official partner

Arrangementen

© Copyright – Janus van den Eijnden

Amsterdam Light Festival 2022-2023

Welkom aan boord bij het Amsterdam Light Festival!

Amsterdam Light Festival is het winterse lichtfestijn voor jong en oud. De historische binnenstad van Amsterdam is  het sfeervolle decor voor het licht- en waterfestival. Het festival toont verschillende lichtsculpturen en projecties van hedendaagse (internationale) kunstenaars in de openbare ruimte. 

De vaarroute, Celebrate light, toont alle kunstwerken in de Amsterdamse grachten en de Amstel. Het festival brengt licht gedurende de donkerste periode van het jaar en ‘verlicht’ het publiek met kleurrijke kunstwerken. Een cultureel festival van licht en water dat de pracht van de stad letterlijk in de schijnwerpers zet en de bezoeker in beroering brengt.

Net als voorgaande jaren hebben wij een spetterend pakket aan complete arrangementen voor u klaar staan; van borrels, buffetten tot aan uitgeserveerde diners. Bekijk hierboven alle arrangementen voor het Light Festival – maar ‘op maat’ met eigen tijden en bijzondere verzorging kan natuurlijk ook.
 

Het programmaboek en/of een gids vormen een prachtige inhoudelijke aanvulling op de verlichte avond in Amsterdam. Bel of Mail ons voor persoonlijk advies, veel is mogelijk bij een van de belangrijkste lichtfestivals ter wereld.

Welkom aan boord!

Wat andere mensen zeggen

Boek nu alvast uw boot

Het Amsterdam Light Festival is altijd een drukke periode. Wilt u zeker weten dat u bij ons een boot heeft, boek dan nu alvast uw privéboot bij Rederij de Nederlanden.