Bel direct 020 – 4233006

Amsterdam Light Festival

Van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 vindt op de grachten en het IJ de 7e editie van het schitterende Amsterdam Light Festival plaats. U ziet de vele licht-kunstwerken het beste vanaf het water, varend op een van onze heerlijk verwarmde boten met een gezellige borrel of verfijnd diner. Als officieel partner van het Light Festival kunnen wij u, naast een offerte ‘op maat’,  onderstaande all inclusive-arrangementen aanbieden. Vragen? Bel ons op 020 423 30 06 of stuur ons een bericht.

Arrangementen

Begin de avond in stijl met onze feestelijke borrelcruise. We gooien dagelijks vanaf 17:00 uur de trossen los in het centrum van Amsterdam. We varen 1,5 uur langs de prachtige lichtkunstwerken die verspreid over de stad liggen – een route die niet voor niets ‘Water Colours’ is genoemd. De beste manier om het lichtfestival te beleven, onder het genot van een hapje en een drankje.

1½ uur varen met borrelhapjes

vanaf € 32,50 *

per persoon

Welkom aan boord voor een volledig verzorgde avond inclusief smakelijk koud/warm buffet. We gooien dagelijks vanaf 17:00 uur de trossen los in het centrum van Amsterdam. We varen twee uur langs de prachtige lichtkunstwerken die verspreid over de stad liggen – een route die niet voor niets ‘Water Colours’ is genoemd. De beste manier om het lichtfestival te beleven, onder het genot van een heerlijk Italiaans buffet en een drankje.

2 uur varen met een buffet

€ 62,50 *

per persoon

Arts and Light neemt u mee langs alle kunstwerken, met een extra artistieke touch. Begin de avond in stijl met onze buffetcruise Art & Lights. Dagelijks vanaf 17:00 uur gooien wij de trossen los in het centrum van Amsterdam. We varen twee uur langs de lichtkunstwerken die verspreid over de stad liggen – een route die niet voor niets ‘Water Colours’ is genoemd. De beste manier om het lichtfestival te beleven, onder het genot van een heerlijk Italiaans buffet en een drankje.

2 uur varen met buffet Arts and Lights

€ 67,50 *

per persoon

Met een walking-dinner is uw gezelschap niet aan 1 tafel gebonden, maar gaan ons bedienend personeel rond met fijne gerechten op kleine bordjes. Rouleren, en genieten van de mooiste lichtkunst ter wereld.

2 uur varen met walking dinner

€ 87,50 *

per persoon

Terwijl de 30 lichtkunstwerken aan u voorbij trekken serveert onze bediening een heerlijk 3-gangen-menu. Speciaal samengesteld voor gasten die heerlijk uitgebreid willen dineren aan boord.

2 uur varen met dinner cruise

€ 92,50 *

per persoon

Nog vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op via 020 42 33 006 of mail naar info@denederlanden.com.

 

* Vanaf pijzen zijn excl. BTW en vermakelijkheidsretributie en voor groepen vanaf 25 personen. U kunt al reserveren vanaf 15 personen.

Swipe en klik

© Copyright – Janus van den Eijnden

Amsterdam Light Festival 2018-2019

Welkom aan boord bij het Amsterdam Light Festival!

Het succesvolle Amsterdam Light Festival belooft dit jaar de grachtengordel nog fraaier te verlichten. Met als thema ’The Medium is The Message’ varen wij tussen 29 november 2018 en 20 januari 2019 langs de 30 speciaal voor Amsterdam gemaakte licht-kunstwerken. Uit honderden ingezonden concepten wordt een selectie gemaakt. Samen met de kunstenaars, vormgevers en architecten gaat het festival aan de slag om de concepten te verwezenlijken tot lichtkunstwerken, die vanaf eind november gepresenteerd worden. Voor meer informatie over de kunstenaars en hun werken kunt u al terecht op onze Amsterdam Light Festival kunstenaars pagina. De rol van licht in het overbrengen van een boodschap en de stad Amsterdam als medium voor het vertellen van bijzondere verhalen staan in deze editie centraal.

Net als voorgaande jaren hebben wij een spetterend pakket aan complete arrangementen voor u klaar staan; van borrels, buffetten tot aan uitgeserveerde diners. Bekijk hierboven alle arrangementen voor het Light Festival – maar ‘op maat’ met eigen tijden en bijzondere verzorging kan natuurlijk ook.

Het programmaboek en/of een gids vormen een prachtige inhoudelijke aanvulling op de verlichte avond in Amsterdam. Bel of Mail ons voor persoonlijk advies, veel is mogelijk bij een van de belangrijkste lichtfestivals ter wereld.

Welkom aan boord!

Wat andere mensen zeggen

Boek nu alvast uw boot

Het Amsterdam Light Festival is altijd een drukke periode. Wilt u zeker weten dat u bij ons een boot heeft, boek dan nu alvast uw privéboot bij Rederij de Nederlanden.