Parade-2014Parade

Voor de vierentwintigste keer op een rij trekt het reizende theaterfestival de Parade met diverse tenten, dansers, muzikanten en acteurs langs de vier grote steden van Nederland. Momenteel staat de Parade in het Moreelsepark te Utrecht, om vlak bij Centraal Station het publiek te verleiden, verrassen en vermaken. De Parade zal nog tot 3 augustus in Utrecht staan om vervolgens verder te reizen naar het Martin Luther Kingpark in Amsterdam, waar het festival op 24 augustus de tournee zal afsluiten.

Deze zomer presenteert de Parade 67 reguliere theatervoorstellingen, 16 speciale doorlopende voorstellingen, 37 bands en een uitgebreid Kinderparade programma.

Vaar mee naar de Parade Amsterdam van 8 t/m 24 augustus

Bezoek de Parade Amsterdam per boot vanaf iedere steiger in Amsterdam. Wij leggen aan bij het Martin Luther Kingpark en zorgen desgewenst voor de terugvaart. Aan boord verzorgen wij u en uw gasten met een hapje, een drankje of een volledig diner.

Neem voor meer informatie, tips en ideeën contact op met Rederij de Nederlanden: tel: 020 42 33 006 of info@denederlanden.com

Deel deze pagina:
[addtoany]