Amsterdam Light Festival

amsterdam light festivalNog maar drie weken te gaan en het is zover. Op 27 november gaat het Amsterdam Light Festival van start!

Gedurende 50 dagen zijn in de stad verschillende lichtsculpturen, projecties en andere installaties te bewonderen. Elk ontwerp geeft met haar eigen karakter invulling aan het thema van dit jaar: ‘A Bright City’. De kunstwerken zijn het beste te bewonderen vanaf het water.

Rederij de Nederlanden vaart elke avond met verschillende schepen de romantische Water Colors route. Wij nemen u mee langs verlichte kunstwerken en theatrale projecties.

Genietend van een hapje en drankje kunt u (samen met uw gezelschap) de werken van de kunstenaars bewonderen.

Vanwege groot succes vorig jaar heeft Rederij de Nederlanden ook dit jaar speciale Amsterdam Light Festival arrangementen uitgewerkt.

Check tijdig beschikbaarheid. Voor de openingsavond zijn ook nog enkele schepen beschikbaar.


Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival – Borrelcruise voor €37,50 p.p.

Begin uw winterse avond sfeervol met een borrelcruise langs de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival. Verras vrienden of collega’s met een tocht van 2 uur langs de mooiste verlichte vaarroute van Europa. Onderweg serveren wij onbeperkt bier, fris, wijn en koffie of thee. Wilt u (onbeperkt) gluhwijn aan boord? Laat het tijdig weten.(geen extra kosten).
 • bediening schenkt onbeperkt bier, (glûh)wijn en frisdrank
 • aan boord: trio van nootjes
 • minimum deelname: 20 personen
 • een boot passend bij de grootte van de groep
 • excl. BTW en vermakelijkheidsretributie


Amsterdam Light Festival – Snertcruise voor €
47,50 p.p.

Combineer het Amsterdam Light Festival met onze gezellige snertcruise. We gooien dagelijks vanaf 17:00 uur de trossen los in het centrum van Amsterdam (Steiger Koepelkerk). We varen twee uur lang langs de Water Colors route. Onderweg serveren onze hostessen een aangeklede snertmaaltijd en onbeperkt drankjes.

Check beschikbaarheid

 • onbeperkt bier, (glûh)wijn en frisdrank inbegrepen
 • aan boord: snert, roggebrood met katenspek en een trio van nootjes
 • minimum deelname: 20 personen

 

Amsterdam Light Festival – Winterbuffetcruise voor € 63,50 p.p.

Begin de avond in stijl met een uitgebreide winterbuffetcruise. Deze is bereid op basis van streekproducten. Aansluitend varen wij twee uur over de Water Colors route. De beste manier om het lichtfestival te beleven is varend onder het genot van een diner en een drankje.

Check beschikbaarheid

 • onbeperkt bier, (glûh)wijn en frisdrank
 • aan boord: winters buffet bereid van streekproducten
 • minimum deelname: 20 personen

 

Amsterdam Light Festival – Standing dinercruise voor € 68,50 p.p.

Tijdens een standing dinnercruise krijgt uw gezelschap 7 kleine culinaire verrassingen, opbouwend in smaken alsof u een uitgebreid diner beleefd. De gerechtjes worden in een tijdsbestek van ongeveer 2 uur aan uw gezelschap geserveerd. Tijdens het walking dinner kunt u volop genieten van alles wat Amsterdam vanaf het water te bieden heeft. Bij het buffet kan uw gezelschap de wijnen zelf inschenken. En natuurlijk schenken ook onze gastheren en –vrouwen u desgewenst even bij.  

Check beschikbaarheid

 • aan boord: 7-gangen standing diner
 • minimum deelname: 20 personen

 

Amsterdam Light Festival – Dinercruise € 97,50

Exclusief dineren aan boord van een klassiek schip tijdens het Amsterdam Light Festival? Het kan bij Rederij de Nederlanden. U en uw gasten worden voorafgaand aan de vaartocht, voor een aperitief en een amuse van de chef, op de 21ste etage van het Mövenpick Hotel ontvangen. U heeft hierbij een fantastisch uitzicht over Amsterdam e.o. Vervolgens stapt u aan boord van één van onze klassieke grachtenschepen. Onder het genot van een voortreffelijk drie-gangen menu varen we twee uur over de feeërieke route Water Colors. Een onvergetelijke ervaring.

Check beschikbaarheid

 • onbeperkt bier, wijn, frisdrank, koffie en thee
 • aan boord: keuzemenu 3-gangen
 • minimum deelname: 20 personen

 

De derde editie van het festival is van 27 november 2014 t/m 18 januari 2015.

Deel deze pagina:
[addtoany]