ik hou van holland quiz

ik hou van holland quiz

Ik Hou van Holland Quiz

Welkom bij de quiz der quizen! Onze altijd enthousiaste quizhost presenteert de​ ​’Ik Hou van Holland Quiz’! Een leuke​ ​quiz vol Hollands entertainment!

Denkt u alles te weten over ons kleine kikkerlandje? Houdt u ook van Holland en bent u ook benieuwd naar het aantal mensen die dezelfde onderbroek vaker dan een dag gebruiken? Of hoeveel procent van het Nederlandse volk een hekel heeft aan zijn buren of een jointje opsteekt?

Dit spelprogramma is opgebouwd uit verschillende spelrondes, waarbij de algemene kennis flink op de proef wordt gesteld. Uiteraard wordt dit spel met verschillende teams gespeeld, die u eventueel ook zelf van te voren kunt doorgeven.

Welk team neemt de felbegeerde prijs mee van boord?

Onze Ik Hou van Holland Quiz kan perfect gecombineerd worden met onze borrelboot van 2 uur. Lekker borrelen, lachen & gezelligheid!

Popquiz

Bent u op zoek naar een diner waarbij er naast lekker eten ook nog goed geluisterd moet worden? Boek dan nu ons Popquiz Diner:​ een muzikaal diner met wedstrijdelement!

U wordt​ aan boord​ verwelkomt​ door onze altijd vrolijke quizmaster.​ ​Hij of zij zal u met een muzikaal avondje in katzwijmige nostalgie vervoeren!

Tijdens dit diner worden er verschillende teams gemaakt die tegen elkaar zullen gaan strijden voor de erg gewilde popbokaal. Tussen de gangen door zullen er verschillende rondes worden gehouden. Wie weet er het meest van de jaren 80? Wie is er een echte jaren 90 kenner? Wat was het echte beroep van dr. Alban? Wie was de 5de Beatle? U komt er tijdens dit diner allemaal achter!

Een quiz avant la lettre, met een altijd spannende ontknoping… want wie o wie heeft er de meeste noten op zijn zang?

Werk uw familieleden, vrienden of collega’s eens goed in het zweet.. want het gaat er vanavond niet om wie het meeste eet, maar het meeste weet!

Deel deze pagina:
[addtoany]