Eye-&me
Zondag a.s. organiseert Rederij De Nederlanden in samenwerking met Phanta Vision een filmpremière aan boord van een van hun schepen. De film &ME zal om 20:30 uur niet alleen in het Eye in première gaan, maar voor het eerst in Nederland ook aan boord van een schip. De gasten kunnen tussen 19:30 – 20:00 uur aan boord stappen bij het filmmuseum en zullen om circa 22:15 uur daar ook weer van boord gaan. Na afloop van deze vaartocht hebben de gasten ook toegang tot de premièreparty in Eye. Zowel aan boord, als in Eye zullen er drankjes en hapjes worden geserveerd. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor dit unieke event!

Kaarten à € 75,00 per persoon voor de vaartocht en de premièreparty in Eye zijn verkrijgbaar bij Rederij De Nederlanden:

tel: 020 4233006

mail: info@denederlanden.com

Over de film:

&ME is een onconventioneel liefdesverhaal gebaseerd op de roman Fremdkörper van Oscar van den Boogaard. De film beleeft zondag zijn wereldpremière in aanwezigheid van de veelbelovende internationale cast Mark Waschke (Barbara), Teun Luijkx (A’DAM – E.V.A.), Veronica Echegui (The Cold Light of Day) en Rossy de Palma (Women on the Verge of a Nervous Breakdown).

 Regisseur Norbert ter Hall is bekend van televisieseries als ‘ WALTZ en A’DAM-E.V.A. Momenteel is hij bezig met de opnames van het vervolg op A’DAM-E.V.A. Ter Hall won diverse internationale prijzen, waaronder een Nipkov Schijf en drie Beeld en Geluid Awards.

&ME wordt geproduceerd door Phanta Film, in coproductie met NTR, Eyeworks Film & TV Drama (België) en Unafilm (Duitsland). De film kreeg steun van het Nederlands Filmfonds, Vlaams Audiovisueel Fonds, NRW-Filmstiftung, CoBo-Fonds, Bruxellesimages en het &ME Filmfonds.

&ME wordt uitgebracht door Cinéart en draait vanaf 14 maart 2013 in de bioscoop.

Deel deze pagina:
[addtoany]