Vaar mee tijdens de Fashion Week
[addtoany]
klik voor grotere plattegrond

Bijzondere Fashion Week vaartocht
met exclusieve gift van Aziz Bekkaoui

Binnenkort barst de Amsterdam Fashion Week los: van 17 tot en 27 januari doet mode de stad bruisen. Maak van de Fashion Week een bijzonder evenement door een boot te huren in Amsterdam.

Rederij de Nederlanden heeft een nauwe samenwerking met top-designer Aziz Bekkaoui. Hij zal tijdens de officiële opening van de Fashion Week op 23 januari zijn nieuwe collectie showen.

Samen met Aziz Bekkaoui kunnen wij u en uw relaties een bijzondere Fashion Week vaartocht aanbieden:

 • Per luxe salonboot van uw hotel naar een van de programma onderdelen.
 • Vaartocht inclusief uitstekende drankjes, hapjes en/of maaltijd.
 • U kunt op- en afstappen op diverse locaties. Dichtbij uw hotel of bij de Fashion Week events downtown.
 • Bij iedere Fashion Week VIP boeking een exclusieve en unieke dames of heren shawl designed by Aziz®*.  Die zal goed van pas komen als de winter echt uitbreekt!

boot_huren_amsterdam_fashion_week Graag denken wij mee over de manier waarop wij uw vaartocht invullen. Wij zijn flexibel betreffende dag en tijdstip waarop we uw vaarevenement uitvoeren. De exacte invulling is altijd maatwerk bij Rederij de Nederlanden. Enkele suggesties:

 • luxe ontbijt- of brunchcruise
  De boot haalt u en uw gasten op bij het hotel en vaart naar de locatie downtown. Een perfecte ontbijt, lunch of brunch wordt aan boord verzorgd.
 • presentatie/netwerkborrel
  Biedt uw key accounts een vaartocht aan met een presentatie van het aan boord tijdens een gezellige rondvaart door de grachten. Een perfecte gelegenheid tot informeel contact met uw klanten.
 • luxe dinner cruise
  Met medewerkers of relaties de dag afsluiten onder het genot van een uitgeserveerd 3- gangen diner (a la carte mogelijk) of buffet.

Informatie – reserveren – offerte:

Om een boot te huren: neem snel contact op met Rederij de Nederlanden: 020 4233 006, info@denederlanden.com, of via onderstaand formulier.

* Eén shawl per boeking van minimaal 20 personen