Vrijmibo in Amsterdam
[addtoany]
Luxe Borrehapjes Pintxos - Vrijmibo in Amsterdam

Vrijmibo in Amsterdam

De Vrijmibo in Amsterdam op de Amsterdamse Borrelboot!

Al vanaf € 28,50 per persoon

minimaal 20 personen
exclusief 9% BTW

Het weekend inluiden met een vrijdagmiddagborrel is op zich al een feestje. Wat helemaal een goed begin van het weekend is, is een vrijmibo in Amsterdam op een boot! Gezellig met je collega’s of vrienden een stukje varen over de gracht. Lekker biertje of wijntje erbij en genieten van de binnenstad en de nodige borrelhapjes!Maak de vrijdagmiddagborrel in Amsterdam nog specialer met onze Borrelboot.

Lekker varen, drinken en eten!Om de vrijdagmiddagborrel in Amsterdam nog specialer te maken kunt u dit op onze Amsterdamse borrelboot doen. Dit is de perfect locatie voor uw vrijmibo in Amsterdam! Voor een vast bedrag per persoon wordt er 1½ uur gevaren en krijgt u onbeperkt wijn, bier en fris. De standaard borrelhapjes kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld de zeer luxe Pintxos borrelhapjes van de cateraar Pintxo.Vergeleken met andere landen zijn Nederlandse werknemers best gelukkig1. Mede door de sociale interacties. Een regelmatige vrijmibo met de collega’s is dus niet alleen erg gezellig, het draagt ook nog eens bij aan het werkgeluk en indirect dus aan de prestaties. Maar het draait natuurlijk om het einde van de werkweek en het begin van het weekend te vieren.

De Amsterdamse Borrelboot

U kunt de Amsterdamse Borrelboot voor uw vrijdagmiddagborrel al boeken vanaf € 28,50* all-inclusive per persoon bij minimaal 20 personen. Dat is inclusief boothuur, schipper en bediening. U vaart dan 1½ uur over de grachten met daarbij onbeperkt wijn, bier en fris. De borrelnootjes kunt u tegen een meerprijs uitbreiden met een scala aan borrelhapjes. Al onze boten zijn verwarmd en hebben een toilet aan boord. Bij mooi weer kunnen de boten gedeeltelijk open zodat u tijdens de vrijmibo kunt genieten van de ambiance van de stad.

Bent u met een kleiner gezelschap dan 20 personen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

* Exclusief btw en toeristenbelastingBronnen
1. telegraaf.nl (2017). Nederlanders minst gestrest op werk. Geraadpleegd op 17 april 2017.