Bel direct 020 – 4233006

BBQ Boot Amsterdam

All-inclusive arrangement BBQ Boot Amsterdam: 2 uur varen, barbecue aan boord en onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

€ 49,50 per persoon

exclusief btw en toeristenbelasting

Eigenschappen BBQ Boot

De BBQ Boot Amsterdam, lekker barbecueën op de Amsterdamse grachten.
De BBQ Boot Amsterdam, lekker barbecueën op de Amsterdamse grachten.

€ 49,50 per persoon

exclusief btw en toeristenbelasting
Additioneel kunt u een kok bij dit arrangement bestellen voor de bediening van de BBQ, de kosten hiervan bedragen minimaal: € 135,00 (excl. BTW).

Eigenschappen BBQ Boot

  • minimaal 20 personen
  • 2 uur varen
  • inclusief boothuur, bemanning en bediening
  • barbecue aan boord
  • onbeperkt bier, wijn en frisdrank
  • open kap bij mooi weer
  • barbecue onder afdak bij slecht weer

Dé BBQ Boot Amsterdam

De BBQ boot Amsterdam is het ultieme uitje in de Amsterdamse grachten. Wilt u ongecompliceerd barbecueën en ondertussen de grachten van Amsterdam verkennen? Boek dan de populaire BBQ boot Amsterdam. Voor een all-in prijs geniet u aan boord van één van de schepen van Rederij de Nederlanden van heerlijke vleesgerechten terwijl onze barmatrozen uw glas vullen. Bij dit arrangement zit onbeperkt wijn, bier en fris.

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam

De leukste BBQ boot van Amsterdam voert u langs gezellige terrasjes aan het water, speciale winkeltjes en woonboten waarvan de bewoners buiten van de zon genieten. Nergens is zoveel te zien als in Amsterdam vanaf het water, terwijl u met vrienden of collega’s van een drankje geniet.

Recensies

De gezelligste BBQ boot van Amsterdam

De leukste BBQ boot van Amsterdam voert u langs gezellige terrasjes aan het water, speciale winkeltjes en woonboten waarvan de bewoners buiten van de zon genieten.

Bar, toilet en verwarming aan boord

De BBQ boten van Rederij de Nederlanden zijn voorzien van alle mogelijke gemakken. Met mooi weer varen we uiteraard met een volledig open kap. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden dan kunnen wij de kap (gedeeltelijk) sluiten. Voor bijvoorbeeld de late uurtjes zetten wij de verwarming aan. Uiteraard hebben wij een toilet aan boord.

Een gezellige dag afsluiting, of juist een bijzonder begin van een avond met vrienden, collega’s of familie. Onze gezellige BBQ boten zijn de perfecte locatie om in gezelschap het glas te heffen en heerlijk te eten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor de BBQ Boot Amsterdam.

Haal meer uit uw vaartocht

Gids aan boord

Gids aan boord
U kunt bij uw vaartocht een gids boeken die u alles vertelt over de binnenstad van Amsterdam.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.
Beleef Amsterdam!

Barbecueën op de barbecueboot Amsterdam

Als u kiest voor de barbecueboot van Rederij de Nederlanden dan zorgen wij voor alle benodigdheden zodat u zelf aan boord kunt barbecueën. Wij regelen de barbecue en het eten. Heeft u speciale eetwensen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Een kok aan boord?

Wilt u liever niet zelf barbecueën? Het is mogelijk om een kok aan boord te krijgen die het vlees voor u klaarmaakt. Dit zit echter niet in de standaardprijs van de barbecueboot Amsterdam. Onze medewerkers kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en prijs van een professionele kok.

Barbecueboot Amsterdam - BBQ Boot Amsterdam

Lekker eten en drinken op de BBQ Boot

Dit arrangement komt met onbeperkt wijn, bier en frisdrank gedurende de vaartocht. U boekt dus niet alleen een overheerlijke maaltijd van de barbecue, maar ook een verwennerij qua drank. En dat tegen een vaste prijs per persoon. Uiteraard bieden wij meer dan wijn, bier en frisdrank. In onze bar aan boord kunt u de meest gangbare dranken krijgen die tegen nacalculatie worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen? Geef het door aan onze medewerkers bij het boeken van de BBQ Boot Amsterdam!

Bekijk ook de wijnkaart van Rederij de Nederlanden. U kunt van te voren aangeven welke wijn u naast onze huiswijn aan boord wilt hebben.