sail-2015-amsterdam

Sail 2015 – Boot Huren Amsterdam

[ujicountdown id=”Start Sail 2015″ expire=”2015/08/19 09:30″ hide = “true”]

In augustus is het weer zo ver. Van 19 tot en met 23 augustus 2015 is de Amsterdamse haven het decor voor het grootste nautische evenement van Nederland: Sail 2015. Tientallen Tall Ships en honderden kleinere historische vaartuigen zijn gedurende vier dagen vrij te bezichtigen voor het publiek. De intocht van de Tall Ships vanuit IJmuiden naar Amsterdam wordt als vanouds begeleid door de schepen van Rederij de Nederlanden.

Wie Sail 2015 optimaal wil ervaren moet uiteraard het water op. De zigzaggende bootjes in de haven en de drukte op de kade zijn vanaf het water zeer indrukwekkend. En een boot huren tijdens Sail Amsterdam is goedkoper dan u denkt.

Rederij de Nederlanden wil ook deze Sail zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid bieden om dit evenement vanaf het water mee te maken. Al onze schepen worden dan ook ingezet om in en rond het Sail gebied te gaan varen.

Wilt u met uw bedrijf of vriendengroep een boot huren tijdens Sail 2015? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden bij ons aan boord. Ook kunnen wij u helpen met advies over inspirerende vaarroutes. klik hier voor de agenda van geplande vaartochten.

Voor business events gedurende Sail Amsterdam hebben wij ook aantrekkelijke aanbiedingen. Wilt u uw medewerkers en/of relaties een fantastische dag bieden, neem dan even contact met ons op.

Wij helpen u graag verder met een advies op maat. Bel 020-4233006

Offerte aanvragen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.