Boot huren voor 20 personen in Amsterdam?

Rederij de Nederlanden: Het adres als u in Amsterdam goedkoop een boot voor 20 personen wilt huren

Varen in Amsterdam is een feest op zich. Wilt u de medewerkers van het bedrijf of uw familie met aanhang eens echt verwennen? Huur dan een boot voor 20 personen in Amsterdam. Of het nu gaat om een populair bedrijfsfeestje of een intiem familiediner, varen in Amsterdam is zoveel leuker dan een feestzaaltje of een restaurant. Aan boord trekt Amsterdam aan u voorbij. Wij zijn gespecialiseerd in het (ver)huren van een boot voor 20 personen in Amsterdam.

Familiefeest eens anders vieren?

Varend op één van onze partyschepen zit de sfeer er al snel goed in. De bedrijvigheid op het water, de kleine bootjes op de grachten; het is een omgeving die met geen andere te vergelijken is. Onze vaartochten zijn voor jong en oud een leuke attractie. Een boot huren voor 20 personen in Amsterdam doet u nu eenmaal het voordeligst bij Rederij de Nederlanden

Een bedrijfsfeest op z’n Amsterdams

Een bedrijfsfeest op z’n Amsterdams vindt plaats op het water. Uw themafeest, personeelsuitje of teambuildings-activiteiten kunnen prima aan boord van een van onze partyschepen georganiseerd worden. Bij ons kunt u eenvoudig een boot huren voor 20 personen. Wij stellen, in overleg met u, een inspirerend dag- of avondprogramma samen waar nog lang over nagepraat zal worden.

Een groter gezelschap dan 20 personen?

Wilt u voor meer dan 20 personen een boot huren in Amsterdam? Kies dan voor een van onze andere schepen. Wij verhuren partyschepen voor 4 tot 200 personen. Voor een overzicht van onze schepen klik hier.