Bel direct 020 – 4233006

De gezelligste Borrelboot van Amsterdam

De borrelboot Amsterdam boekt u bij Rederij de Nederlanden. 1½ of 2 uur varen door de grachten, genieten van onbeperkt wijn, bier en fris.

€ 29,50 per persoon inclusief 1,5 uur varen

*Vanaf 25 personen. Voor groepen van 15 tot 25 personen: € 32,50 p.p.

Exclusief btw en toeristenbelasting

Kenmerken borrelboot Amsterdam

Varend Bruin Café Amsterdam

€ 29,50* per persoon inclusief 1,5 uur varen

*Vanaf 25 personen. Voor groepen van 15 tot 25 personen: € 32,50 p.p.

Exclusief btw en toeristenbelasting

Kenmerken borrelboot

 • 1½ uur varen voor € 29,50 p.p. (Voor groepen van 15 tot 25 personen: € 32,50 p.p.)
 • 2 uur varen voor € 33,50 p.p. (Voor groepen van 15 tot 25 personen: € 36,50 p.p.)
 • inclusief boothuur, bemanning en bediening
 • onbeperkt wijn, bier en fris
 • trio van nootjes

** Als u met groepen met minder dan 15 personen wilt varen dan kan dat op aanvraag

Tip: Organiseer de “Ik hou van Holland quiz” tijdens de borrelboot vaartocht

De boot bij de Amsterdamse Borrelboot

Bij de Amsterdamse borrelboot krijgt u een boot passend bij de groepsgrootte. De boothuur zit bij de prijs inbegrepen. Ook de schipper en het bedienend personeel zit bij de prijs inbegrepen. De boot is verwarmd. Bij mooi weer kunnen alle ramen en luiken open. Aan boord is een muziekinstallatie met telefoonaansluiting. U kunt dus uw eigen muziek meenemen als u wilt. Wilt u een leuk ongedwongen uitje voor uw collega’s organiseren? Of met een gezellige vriendenclub eens een aparte borrel houden? Boek dan de enige echte borrelboot van Amsterdam. Vanaf € 28,50 per persoon kunt u met een van onze boten heerlijk door de grachten varen en ondertussen genieten van de onbeperkt wijn, bier en fris.

Wilt u uw borrel arrangement uitbreiden?

Standaard krijgt een u trio van nootjes bij de Amsterdamse borrelboot. Uiteraard bieden wij verschillende bitter- en borrelgarnituren die u als supplement kunt bijbestellen. Van oud-Hollands bittergarnituur tot luxe pintxos. Wilt u uw gasten verwennen met iets bijzonders? Ook bieden wij vegetarische hapjes voor de liefhebbers. Bekijk hier een selectie borrelhapjes die wij aan boord kunnen serveren. Hieronder alvast 2 voorbeelden van hapjes voor bij uw vaartocht!

Hollandse borrelgarnituur

€ 4,- per persoon excl. BTW

Een Hollandse klassieke garnituur die bestaat uit:

 • zachte jonge belegen kaas
 • Gelderse worst
 • mosterd

Borrelhapjes XXL 4

Vanaf € 17,50 per persoon excl. BTW
 • Bruschetta met pesto, tomaat en feta
 • Spiesje gamba met mango
 • Éenhaps wrap carpaccio, truffel en verse Parmezaanse kaas
 • Kalfsfricandeau met tonijn
 • Italiaanse gehaktballetjes, 2 pp (warm)
 • Yakatori (warm)

Faciliteiten aan boord

De borrelboot Amsterdam is voorzien van alle mogelijke gemakken. Met mooi weer varen we met een volledige open kap. Al onze boten kunnen geheel of gedeeltelijk open zodat u de ambiance van de stad optimaal meekrijgt bij goed weer. Mocht het onverhoopt minder goed weer zijn dan kan de boot uiteraard geheel dicht. Bij kouder weer zetten wij de verwarming aan zodat het binnen lekker warm is. Alle boten hebben uiteraard een toilet aan boord.

Muziek

Ook is er op alle boten een muziekinstallatie aanwezig. Wij kunnen de muziek verzorgen, maar als u liever uw eigen playlist wilt horen, dan kan dat ook via uw telefoon of tablet. Er is een jackaansluiting aanwezig op de boot. Zo kunt u gebruik maken van uw eigen Spotify- of Youtubelijst.

Gids aan boord

Gids bij de borrelboot Amsterdam

Wilt u meer weten of de binnenstad, de historische gebouwen en de geschiedenis van Amsterdam? Dan kunt u bij de Amsterdamse borrelboot een gids boeken. Onze enthousiaste gidsen vertellen u en uw gasten zowel de historie als de actualiteit van de Amsterdamse grachten en binnenstad.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Kleiner gezelschap?

Dit arrangement is vanaf 15 personen. Bent u met een kleiner gezelschap dan 15 personen? Neem dan contact met ons op om te kijken of een ander arrangement past of dat een losse boothuur met één van onze culinaire mogelijkheden een optie is.

Happy Hour Borrelboot

Aan boord van de Borrelboot Amsterdam is het altijd Happy Hour! U betaalt een vast bedrag per persoon waarvoor we onbeperkt wijn, bier en frisdrank schenken! Wilt u van uw vaartocht een Happy Hour Borrelboot maken als team- of afdelingsuitje? Boek nu de borrelboot voor 1½ of 2 uur varen. Een happy hour borrelboot is ideaal voor de vrijdagmiddagborrel van uw bedrijf of afdeling.

Recensies