Najade

18-persoons Salonboot

Een 18-persoons salonboot huren in Amsterdam?

Mooi, chique, luxe. Dat is de Najade. Een salonboot die het hele jaar door kan worden ingezet voor stijlvolle vaartochten. Bij mooi weer kunnen de zijkanten worden geopend, in de winter is deze klassieke salonboot dicht en verwarmd.

Opstapplaats

De opstapplaats is bij IJDock. Wilt u vanaf een andere opstapplek vertrekken? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

Geschiedenis

De Najade is een slanke salonboot die in 1907 in Groningen werd gebouwd in opdracht van Mr. H.E Oving. Na jaren in particulier bezit te zijn geweest werd de boot verkocht aan steenkoolvereniging Wilhelmine Victoria. Na grondige restauratie vaart de Najade sinds 1999 in en rond Amsterdam. De salonboot heeft een maximale capaciteit van 18 personen en een maximale dinercapaciteit van 10 personen.

Najade voorzijde

Inrichting

De banken van de Najade zijn gestoffeerd met royal blue velours. De boot heeft een warme teakhouten aftimmering. Aan boord vindt u een goed voorziene bar. Er is een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen. Uiteraard ontbreekt een toilet niet.


Varen met een gids

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich. Maak uw vaartocht nóg specialer door een professionele gids te boeken. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden