Bel direct 020 – 4233006

Najade

18-persoons Salonboot

€ 285,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

5 sterren op Trustpilot

€ 285,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

Een 18-persoons salonboot huren in Amsterdam?

U kunt deze prachtige 18-persoons salonboot huren in Amsterdam. Mooi, chique, luxe. Dat is de Najade. Een salonboot die uitermate geschikt is voor vaartochten in zomer en winter. Doordat alle zijkanten kunnen worden geopend geniet u volop tijdens de warmere maanden van het jaar. In de winter is deze klassieke salonboot dicht en verwarmd.

Swipe en klik

De kenmerken van de Najade

  • transfer tot 18 personen
  • borrel tot 18 personen
  • zittend diner tot 10 personen
  • scheepsbar
  • muziekinstallatie met telefoonaansluiting
  • beide zijden en dak kunnen open
  • toilet aan boord
  • verwarming aan boord
  • inclusief schipper en hostess

Vaart vanuit Room Mate Aitana (± 5 min. lopen van het Centraal Station). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Inrichting

De banken van de Najade zijn gestoffeerd met royal blue velours. De boot heeft een warme teakhouten aftimmering. Aan boord vindt u een goed voorziene bar. Een muziekinstallatie met mogelijkheid uw eigen telefoon aan te sluiten is aanwezig. Uiteraard ontbreekt een toilet niet. Een traditionele rokersruimte vindt u aan de achterzijde; de zogenaamde sigarenkamer.

Wat onze klanten zeggen

“Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van Rederij De Nederlanden ivm zakelijk bezoek en zijn zeer tevreden over de service.”

Mevrouw Walraven
Via Trustpilot op 13 oktober 2016

“De boot was perfect de broodjes heerlijk en de schipper en bediening super gezellig. Een echte aanrader om Amsterdam zo te bekijken!”

Heer Withaar
Via Trustpilot op 7 oktober 2016

“Wij hebben met ons team een uitje gehad, en hebben een geweldige avond gehad.”

Mevrouw Molenkamp
Via Trustpilot op 18 december 2016

Geschiedenis

De Najade is een slanke salonboot die in 1907 werd gebouwd in Groningen in opdracht van Mr. H.E Oving. Na jaren in particulier bezit te zijn geweest werd de boot verkocht aan steenkoolvereniging “Wilhelmine Victoria”. Na grondige restauratie vaart de Najade sinds 1999 in en om Amsterdam. Zij heeft een maximale capaciteit van 18 personen en een maximale dinercapaciteit van 10 personen.

18-persoons salonboot Najade
18-persoons salonboot Najade

Een boot met gids boeken?

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich en er is geen gids aan boord nodig om te genieten van de rust op het water, de architectuur langs de kant en de hoogtepunten aan de grachten. Maar misschien hebben u en uw gezelschap al vaker gevaren in het centrum en wilt u uw gasten dit keer wat extra’s bieden. In dat geval is het misschien een idee om uw vaartocht nóg specialer te maken door een professionele gids te huren die u van alles kan vertellen over de geschiedenis van de stad, de architectuur en alle wetenswaardigheden van dit UNESCO erfgoed.

Bekijk hier de mogelijkheden.