Aagje Deken

25-persoons Salonboot

Genieten op een 25-persoons salonboot

Varen met de 25-persoons salonboot Aagje Deken
is een bijzondere ervaring. Deze salonboot vaart elektrisch en is daarmee
fluisterstil. Bij lekker weer kan de kap worden opgerold. U heeft dan een volledig
open schip tot uw beschikking. Wordt het kouder dan kan de verwarming aan.

De Aagje Deken is een sfeervolle boot met dimbare binnenverlichting. De muziekinstallatie kunt u met uw eigen telefoon of tablet bedienen.

Opstapplaats

Vertrek bij Room Mate Aitana (5 min. lopen van het Centraal Station). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Inrichting

De Aagje Deken heeft opklapbare tafels en is ideaal voor een avondje uit op maat. U kunt genieten van een heerlijk sit-down diner voor 25 personen. Na het diner kunnen de tafels weer weggeklapt worden en is de Aagje omgetoverd tot het ideale schip voor een borrel tot in de late uurtjes.

Varen met een gids

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich. Maak uw vaartocht nóg specialer door een professionele gids te boeken. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden

“Fijne dag beleefd. We hebben een hele leuk dag beleefd op een sfeervolle boot met vriendelijk en vaardig personeel. Er wordt echt met je meegedacht.“
Heer De Vries
Via Trustpilot op 21 september 2016
“Fantastisch geregeld en het personeel aan boord is top. Zoals je het eigenlijk vaker zou moeten zien in de horeca!“
Mevrouw Goemans
Via Trustpilot op 7 september 2016
“Rederij De Nederlanden, doen! Goed onderhouden en mooi schip en prettig, vakkundig personeel, geldt voor schipper en bediening.“
Van Der Plas Glas En Schilderwerken BV
Via Trustpilot op 21 juli 2016