Bel direct 020 – 4233006

Aagje Deken

25-persoons Salonboot

Aagje Deken vaart elektrisch

€ 180,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

€ 180,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

Genieten op een 25-persoons salonboot

Varen met de 25-persoons salonboot Aagje Deken is een bijzondere ervaring. Deze salonboot 100% elektrisch en daarmee fluisterstil. Bij lekker weer kan de kap volledig worden opgerold. U heeft dan een volledig open schip tot uw beschikking. Wordt het kouder dan kan de verwarming aan.

De Aagje Deken is een sfeervolle boot met dimbare binnenverlichting. De muziekinstallatie kunt u met uw eigen telefoon of tablet bedienen.

Swipe en klik

Kenmerken van de Aagje Deken

  • vaart elektrisch
  • eigen catering toegestaan
  • inclusief schipper
  • borrel tot 25 personen
  • transfer tot 25 personen
  • zittend diner tot 25 personen
  • taxivaartjes van A naar B
  • kan rondom open
  • muziekinstallatie met telefoonaansluiting
  • verwarming aan boord

Vaart vanuit Room Mate Aitana (± 5 min. lopen van het Centraal Station). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Inrichting

De Aagje Deken heeft opklapbare tafels en is dus ideaal voor een avondje uit op maat. Met de tafels uitgeklapt kunt u genieten van een heerlijk sit-down diner voor 25 personen. Na het diner kunnen de tafels weer weggeklapt worden en is de Aagje omgetoverd tot het ideale schip voor een borrel tot in de late uurtjes.

Wilt u zelf catering en/of drank meenemen? Dat kan, u betaalt dan € 50,- schoonmaakkosten.

Wat onze klanten zeggen

“Fijne dag beleefd. We hebben een hele leuk dag beleefd op een sfeervolle boot met vriendelijk en vaardig personeel. Er wordt echt met je meegedacht.”

Heer De Vries
Via Trustpilot op 21 september 2016

“Fantastisch geregeld en het personeel aan boord is top. Zoals je het eigenlijk vaker zou moeten zien in de horeca!”

Mevrouw Goemans
Via Trustpilot op 7 september 2016

“Rederij De Nederlanden, doen! Goed onderhouden en mooi schip en prettig, vakkundig personeel, geldt voor schipper en bediening.”

Van Der Plas Glas En Schilderwerken BV
Via Trustpilot op 21 juli 2016

Een boot met gids boeken?

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich en er is geen gids aan boord nodig om te genieten van de rust op het water, de architectuur langs de kant en de hoogtepunten aan de grachten. Maar misschien hebben u en uw gezelschap al vaker gevaren in het centrum en wilt u uw gasten dit keer wat extra’s bieden. In dat geval is het misschien een idee om uw vaartocht nóg specialer te maken door een professionele gids te huren die u van alles kan vertellen over de geschiedenis van de stad, de architectuur en alle wetenswaardigheden van dit UNESCO erfgoed.

Bekijk hier de mogelijkheden.