Stella Maris

Welkom aan boord van de Stella Maris

De Stella Maris is een historische, volledig gemoderniseerde 32-persoons trekschuit. Het praktische interieur is gezellig en warm. Wilt u een gezellige verjaardag vieren of uw gasten verwennen met een tocht door de Amsterdamse grachten? Dan is de Stella Maris een perfecte keuze.

Opstapplaats

Vertrek bij Room Mate Aitana (5 min. lopen van het Centraal Station). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Stijlvol en klassiek de grachten verkennen

Varen aan boord van de Stella Maris is een bijzondere ervaring. Het is een sfeervolle trekschuit met dimbare binnenverlichting. De muziekinstallatie kunt u met uw eigen telefoon bedienen. U kunt zelf de route bepalen of de schipper vragen u langs hoogtepunten van de stad te varen. 

Trekschuit Stella Maris Amsterdam

Trekschuit Stella Maris Amsterdam

De Stella Maris is in elk seizoen de ideale boot. Met lekker weer kunnen de zijkanten van de salon worden opgerold. Het dak is eenvoudig op te rollen. U heeft dan een volledig open boot tot uw beschikking. Als het kouder wordt zetten we de verwarming aan. Het hele jaar door optimaal genieten dus.

Ideaal avondje uit

De Stella Maris is ideaal voor een avondje uit. De trekschuit heeft uitklapbare tafels zodat u kunt u genieten van een sit-down diner voor 25 personen. Na het diner kunnen de tafels weer worden weggeklapt en is de Stella Maris omgetoverd tot de perfecte boot voor een borrel tot in de late uurtjes.

Varen met een gids

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich. Maak uw vaartocht nóg specialer door een professionele gids te boeken. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden

“Ons feest is precies ons feest geworden. De gastvrijheid en gastvriendelijkheid waren 100% o.k. Het schip “het wapen van Amsterdam” is op zich al een feestje. Een topavond“
Pauline Heijnekamp
Via Trustpilot op 5 december 2016
“De mensen bij Rederij de Nederlanden zijn vriendelijk, duidelijk en snel in hun communicatie. Toen we door erg warm weer aan boord alsnog besloten drankjes te willen schenken aan de gasten, was dit geen probleem en werd het met enige improvisatie mogelijk gemaakt. Ik kan deze rederij aan iedereen aanbevelen.“
heer Du Perron
Via Trustpilot op 17 september 2016
“Prachtig schip met een hele gezellige sfeer. Wij hadden zelf een bandje geregeld en hebben tussentijds aan de kade nog ergens ijsjes opgepikt. De BBQ was goed verzorgd en hebben alleen maar positieve reacties gehad van onze leden (business club van 80 man aan boord). Tot volgend jaar!”“
Air Cargo Business Club
Via Trustpilot op 9 september 2016