Bel direct 020 – 4233006

Stella Maris

32-persoons Trekschuit

Stella Maris vaart elektrisch

€ 180,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

€ 180,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

Welkom aan boord van de Stella Maris

De Stella Maris is een historische maar volledig gemoderniseerde 32-persoons trekschuit. Het praktische interieur is gezellig en warm. Wilt u een gezellige verjaardag vieren of uw buitenlandse gasten verwennen met een tocht door de Amsterdamse grachten? Dan is de Stella Maris een goede keuze.

Swipe en klik

Kenmerken van de Stella Maris

  • vaart elektrisch
  • eigen catering toegestaan
  • inclusief schipper
  • transfer tot 32 personen
  • borrel tot 32 personen
  • zittend diner tot 25 personen
  • taxivaartjes van A naar B
  • kan rondom open
  • muziekinstallatie met telefoonaansluiting
  • verwarming aan boord

Vaart vanuit Room Mate Aitana (± 5 min. lopen van het Centraal Station). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Stijlvol en klassiek de grachten verkennen

Varen aan boord van de Stella Maris is een bijzondere ervaring. Het is een sfeervolle trekschuit met dimbare binnenverlichting. De muziekinstallatie kunt u met uw eigen telefoon bedienen. U kunt als u dat wilt zelf de route bepalen of uw privé schipper vragen u langs de highlights van de stad te varen. In elk seizoen de ideale boot.

Met lekker weer kunnen de zijkanten van de salon worden opgerold. Het dak is eenvoudig in enkele minuten op te rollen van de 32-persoons trekschuit. U heeft dan een volledig open boot tot uw beschikking. Wordt het kouder dan kan de verwarming aan. Zo kunt u alle jaargetijden optimaal genieten.

Ideaal avondje uit

De Stella Maris heeft opklapbare tafels en is dus ideaal voor een avondje uit. Met de tafels uitgeklapt kunt u genieten van een heerlijk sit-down diner voor 25 personen. Na het diner kunnen de tafels weer weggeklapt worden en is de Stella Maris omgetoverd tot het de ideale boot voor een borrel tot in de late uurtjes.

Wilt u zelf catering of drank meenemen aan boord? Dat kan, u betaalt dan € 50 schoonmaakkosten.

Een boot met gids boeken?

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich en er is geen gids aan boord nodig om te genieten van de rust op het water, de architectuur langs de kant en de hoogtepunten aan de grachten. Maar misschien hebben u en uw gezelschap al vaker gevaren in het centrum en wilt u uw gasten dit keer wat extra’s bieden. In dat geval is het misschien een idee om uw vaartocht nóg specialer te maken door een professionele gids te huren die u van alles kan vertellen over de geschiedenis van de stad, de architectuur en alle wetenswaardigheden van dit UNESCO erfgoed.

Bekijk hier de mogelijkheden.