Bel direct 020 – 4233006

Theo Kok

32-persoonsboot – Trekschuit

Theo Kok vaart elektrisch

€ 180,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

€ 180,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

32-persoonsboot huren in Amsterdam?

De Theo Kok is een romantische trekschuit waarmee u heerlijk de Amsterdamse grachten kunt verkennen. Varen aan boord van deze 32-persoonsboot is een bijzondere ervaring. Het is een sfeervolle, volledig gemoderniseerde trekschuit met dimbare binnenverlichting. De muziekinstallatie kunt u met uw eigen telefoon bedienen. U kunt als u dat wilt zelf de route bepalen of uw privé-schipper vragen u langs de hoogtepunten van de stad te varen.

Swipe en klik

De kenmerken van de Theo Kok

  • vaart elektrisch
  • eigen catering toegestaan
  • inclusief schipper
  • transfer tot 32 personen
  • borrel tot 32 personen
  • zittend diner tot 25 personen
  • taxivaartjes van A naar B
  • kan rondom open
  • muziekinstallatie met telefoonaansluiting
  • verwarming aan boord

Vaart vanuit Room Mate Aitana (± 5 min. lopen van het Centraal Station). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Stijlvol en klassiek de grachten verkennen

De Theo Kok is ooit gebouwd als trekschuit en vervoerde vroeger, voortgetrokken door een trekpaard, mensen van A naar B. Het oergezellige interieur nodigt uit tot een feest. De Theo Kok is zeer geschikt voor een vrijdagmiddagborrel of een zakelijke presentatie.

Deze 32-persoonsboot heeft opklapbare tafels en is dus ideaal voor een avondje uit op maat. Met de tafels uitgeklapt kunt u genieten van een heerlijk sit-down diner voor 25 personen. Na het diner kunnen de tafels weer weggeklapt worden en is de Theo Kok omgetoverd tot de ideale boot voor een borrel tot in de late uurtjes.

Wilt u zelf cateren of drank meenemen aan boord? Dat kan, u betaalt dan € 50 schoonmaakkosten.

Wat onze klanten zeggen

“Ons 40-jarig huwelijksfeestje samen met de familie gevierd op de Theo Kok in Amsterdam! Wat een geweldige boot.”

Kees van Houten

“Boot lekker verwarmd aangekomen zoals afgesproken. Prima schipper, mooi op tijd op afgesproken plek aangekomen. Van harte aanbevolen allemaal.”

Gast

“Hoogstaande kwaliteit, hartelijke verzorging, prettig contact tijdens de voorbereidingen, duidelijk in afspraken. Je voelt je als klant volledig ontzorgd.”

Heer Van den Brink
Via Trustpilot op 2 juli 2016

In elk seizoen de ideale 32-persoonsboot

Met lekker weer kunnen de zijkanten van de salon worden opgerold. Het dak kan in een handomdraai helemaal open. U heeft dan een volledig open boot tot uw beschikking. Wordt het kouder dan kan de verwarming aan. Zo kunt u alle jaargetijden optimaal genieten.

Een boot met gids boeken?

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich en er is geen gids aan boord nodig om te genieten van de rust op het water, de architectuur langs de kant en de hoogtepunten aan de grachten. Maar misschien hebben u en uw gezelschap al vaker gevaren in het centrum en wilt u uw gasten dit keer wat extra’s bieden. In dat geval is het misschien een idee om uw vaartocht nóg specialer te maken door een professionele gids te huren die u van alles kan vertellen over de geschiedenis van de stad, de architectuur en alle wetenswaardigheden van dit UNESCO erfgoed.

Bekijk hier de mogelijkheden.