Theo Kok

32-persoons trekschuit

De Theo Kok is een romantische trekschuit waarmee u heerlijk de Amsterdamse grachten kunt verkennen. Varen aan boord van deze 32-persoonsboot is een bijzondere ervaring. Het is een sfeervolle, volledig gemoderniseerde trekschuit met dimbare binnenverlichting. De muziekinstallatie kunt u met uw eigen telefoon bedienen. U kunt als u dat wilt zelf de route bepalen of de schipper vragen u langs hoogtepunten van de stad te varen.

Opstapplaats

Vertrek bij Room Mate Aitana (5 min. lopen van het Centraal Station). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Stijlvol en klassiek de grachten verkennen

De Theo Kok is ooit gebouwd als trekschuit voor
passagiers. Het schip werd voortgetrokken door een paard.

Het oergezellige interieur nodigt uit tot een
feest. De Theo Kok is zeer geschikt voor iedere gelegenheid, van een
vrijdagmiddagborrel tot een zakelijke presentatie.

Deze 32-persoonsboot is ideaal voor een avondje uit. De trekschuit heeft uitklapbare tafels zodat u kunt u genieten van een sit-down diner voor 25 personen. Na het diner kunnen de tafels weer worden weggeklapt en is de boot omgetoverd tot de perfecte plek voor een borrel tot in de late uurtjes.

In elk seizoen de ideale boot

Met lekker weer kunnen de zijkanten van de salon worden opgerold. Het dak kan in een handomdraai helemaal open. U heeft dan een volledig open boot tot uw beschikking. Als het kouder wordt zetten we de verwarming aan. Zo kunt u alle jaargetijden optimaal genieten.

Varen met een gids

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich. Maak uw vaartocht nóg specialer door een professionele gids te boeken. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden

“Ons 40-jarig huwelijksfeestje samen met de familie gevierd op de Theo Kok in Amsterdam! Wat een geweldige boot.”“
Kees van Houten
Via Trustpilot op 19 mei 2016
“Boot lekker verwarmd aangekomen zoals afgesproken. Prima schipper, mooi op tijd op afgesproken plek aangekomen. Van harte aanbevolen allemaal.”“
Gast
Via Trustpilot op 23 juni 2017
“Hoogstaande kwaliteit, hartelijke verzorging, prettig contact tijdens de voorbereidingen, duidelijk in afspraken. Je voelt je als klant volledig ontzorgd.“
Heer Van den Brink
Via Trustpilot op 2 juli 2016