Bel direct 020 – 4233006

Proost van Sint Jan

40-persoons salonboot

€ 395,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

5 sterren op Trustpilot

€ 395,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

Een 40-persoons salonboot huren in Amsterdam?

Salonboot “Proost van Sint Jan” is geroemd als de mooiste salonboot van Europa! Deze exclusieve 40-persoons salonboot is in 1997 vakkundig gerestaureerd en in het voorjaar van 2012 gerenoveerd. Met haar exclusieve teakhouten interieur en smaakvolle aankleding zal deze boot u en uw gasten betoveren. Varend door de tuinwijken en de grachtengordel van Amsterdam maakt zij een statement van gracieuze elegantie.

Swipe en klik

De kenmerken van de Proost van Sint Jan

  • transfer tot 40 personen
  • borrel tot 40 personen
  • buffet tot 38 personen
  • zittend diner tot 38 personen
  • beide zijden kunnen open
  • scheepsbar aanwezig
  • muziekinstallatie met telefoonaansluiting
  • verwarming aan boord
  • toilet aan boord
  • inclusief schipper en hostess

Vaart vanuit Room Mate Aitana (± 5 min. lopen van het Centraal Station). Wilt u vanaf een andere plaats opstappen? Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Wat onze klanten zeggen

“Het was geweldig, alles klopte. De schipper Gerritje, de dames Maaike en Lara waren ervaren, vriendelijk.”

C. Brugel
Via Trustpilot op 9 juni 2016

“Onze gasten waren verrast door de entourage van de boot Proost van Sint Jan, het smakelijke diner en niet te vergeten de bijzondere gastvrijheid van Lara en Sara.”

Peter de Lange

“De Indonesische rijsttafel was echt top de schipper was rustig en attent. We hebben genoten en we waren enorm onder de indruk van Amsterdam en van de Proost van Sint Jan!”

Mevrouw Van Weerd
Via Trustpilot op 6 juni 2016

Genieten met weer

Indien de weersomstandigheden het toelaten kunnen aan beide zijwanden open, ideaal om van de levendige omgeving van Amsterdam te genieten. Aan boord is ruimte voor 40 personen. Om te dineren kunt u terecht met een gezelschap tot 38 gasten.

40-persoons salonboot - Proost van Sint Jan
40-persoons salonboot - Proost van Sint Jan

Een boot met gids boeken?

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich en er is geen gids aan boord nodig om te genieten van de rust op het water, de architectuur langs de kant en de hoogtepunten aan de grachten. Maar misschien hebben u en uw gezelschap al vaker gevaren in het centrum en wilt u uw gasten dit keer wat extra’s bieden. In dat geval is het misschien een idee om uw vaartocht nóg specialer te maken door een professionele gids te huren die u van alles kan vertellen over de geschiedenis van de stad, de architectuur en alle wetenswaardigheden van dit UNESCO erfgoed.

Bekijk hier de mogelijkheden.