Jacob van Lennep

40-persoons Trekschuit

Een gezellige boot huren in Amsterdam

Wilt u een gezellige boot huren in Amsterdam? De 40-persoons trekschuit Jacob van Lennep (uit 1888!) is ideaal voor tochten door de Amsterdamse grachten en omstreken.

Deze trekschuit is van oorsprong een passagiersschip die door een paard vanaf de wal werd voortgetrokken. De boot is nu nog steeds even milieuvriendelijk, want de fraaie trekschuit vaart elektrisch, en is dus schoon en stil. De beide zijden van de trekschuit kunnen open, dus met goed weer betekent dat extra genieten.

Opstapplaats

De opstapplaats aan de Singel ter hoogte van de huisnummers 9, 250, 359 of 446 is inclusief de huurprijs. Wilt u vanaf een andere opstapplek vertrekken? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

Bezichtigen

U bent van harte welkom om de boot vooraf te bezichtigen.

Een 40-persoons trekschuit voor iedere gelegenheid

De Jacob van Lennep (1888) is een slag kleiner dan het zusterschip Hildebrand. De fraaie trekschuit is geschikt voor elke mogelijke gelegenheid – van borrel tot feest – voor gezelschappen van 15 tot 40 gasten. De Jacob van Lennep wordt veel ingezet voor bedrijfsfeesten, vaartochten met gids en als borrelboot. Ook de Amsterdamse satéboot is een populair arrangement op de Jacob van Lennep.

De trekschuit is van alle comfort voorzien: een scheepsbar, toilet, verwarming en muziekinstallatie De inrichting kan voor elke gelegenheid worden aangepast.

Voor iets grotere gezelschappen kunt u het zusterschip de Hildebrand huren, het oudste varende passagiersschip van Nederland.

Meer informatie over de geschiedenis van de trekschuiten in Nederland.

Varen met een gids

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich. Maak uw vaartocht nóg specialer door een professionele gids te boeken. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden