Bel direct 020 – 4233006

Bredero

65-persoons Citytender

Aagje Deken vaart elektrisch

€ 350,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

€ 350,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

Citytender Bredero

De stijlvolle Citytenders Bredero en Multatuli zijn ideaal voor een bijzondere vaartocht. De ruime schepen combineren de charme van klassiek met het comfort van moderne duurzame techniek. Door de fluisterstille elektrische aandrijving varen zij schoon en geruisloos. De gerieflijke inrichting van de boot is verplaatsbaar en het interieur kan zodoende aangepast worden voor elke gelegenheid. Hierbij valt te denken aan een gezellige borrel of receptie, sfeervolle trouwceremonie, dinercruise of gewoon een aangenaam vervoer van A naar B.

Swipe en klik

De kenmerken van de Bredero

 • vaart elektrisch!
 • transfer tot 65 personen
 • borrel tot 60 personen
 • buffet tot 45 personen
 • zittend diner tot 35 personen
 • flexibel in te richten interieur
 • beide zijden kunnen open bij mooi weer
 • verwarming indien nodig
 • scheepsbar aanwezig
 • muziekinstallatie met telefoonaansluiting
 • toilet aan boord
 • inclusief schipper en één hostess

De opstapplaats is aan de Singel 359. U kunt de boot van te voren komen bezichtigen als u wilt.

Wilt u op een andere plaats opstappen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Wat onze klanten zeggen

Op 14 maart hebben wij met de Citytender Bredero twee maal een geweldige tocht gemaakt door de Oudezijdse grachten van Amsterdam. De bediening was professioneel en gezellig. Alle deelnemers beleefden een bijzondere avond.

Frank Rutten
Antiquariaat Brinkman

De vaartocht afgelopen vrijdag was zeer geslaagd! Mede dankzij de leuke boot en het team aan boord van de Bredero. Complimenten voor de organisatie hiervoor!

Marianne Hasselbach

Tijdens onze huwelijksdag zijn wij met onze familie en vrienden wezen varen over de Amsterdamse grachten in de Bredero. Wij hadden de accordeonist en dat was echt een hoogtepunt van onze dag! We hebben met zijn alle heerlijk meegezongen. Zeker voor herhaling vatbaar voor een andere gelegenheid.

Tara

Grote groepen op de Citytenders

De fraaie Citytenders zijn niet alleen ruim en comfortabel, maar hebben ook een bijzonder ruime stahoogte en daarnaast een royale toiletruimte die zich onder het voordek bevindt. Voor grote groepen (tot ±250 personen) kunnen wij een vloot van 4 citytenders inzetten.

Citytenders Bredero en Multatulii
Citytenders Bredero en Multatulii

Vaargebied Bredero

De Bredero is uitermate geschikt voor een gezellige vaart op de Amsterdamse grachten en het IJ. Het vaargebied van de Bredero is gelukkig niet beperkt tot de Amsterdamse grachten. Ook vaartochten over de Amstel, de Vecht en de Zaan behoren tot de mogelijkheden. Vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Een boot met gids boeken?

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich en er is geen gids aan boord nodig om te genieten van de rust op het water, de architectuur langs de kant en de hoogtepunten aan de grachten. Maar misschien hebben u en uw gezelschap al vaker gevaren in het centrum en wilt u uw gasten dit keer wat extra’s bieden. In dat geval is het misschien een idee om uw vaartocht nóg specialer te maken door een professionele gids te huren die u van alles kan vertellen over de geschiedenis van de stad, de architectuur en alle wetenswaardigheden van dit UNESCO erfgoed.

Bekijk hier de mogelijkheden.