Bel direct 020 – 4233006

Multatuli

65-persoons Citytender

Aagje Deken vaart elektrisch

€ 350,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

€ 350,- per uur

minimale afname van 2 uur
exclusief 9% BTW

Citytender Multatuli

De stijlvolle 65-persoons citytender Multatuli is ideaal voor een bijzondere vaartocht. De ruime boot combineert de charme van klassiek met het comfort van moderne duurzame techniek. Door de fluisterstille elektrische aandrijving vaart zij schoon en geruisloos. De inrichting van de boot is verplaatsbaar en het interieur kan aangepast worden voor elke gelegenheid. Hierbij valt te denken aan een gezellige borrel of receptie, sfeervolle trouwceremonie, dinercruise of gewoon een aangenaam vervoer van A naar B.

Swipe en klik

De kenmerken van de Multatuli

 • vaart elektrisch!
 • transfer tot 65 personen
 • borrel tot 60 personen
 • buffet tot 45 personen
 • zittend diner tot 35 personen
 • flexibel in te richten interieur
 • beide zijden kunnen open
 • scheepsbar aanwezig
 • muziekinstallatie met telefoonaansluiting
 • verwarming indien nodig
 • toilet aan boord
 • inclusief schipper en één hostess

De opstapplaats is aan de Singel 359. U kunt de boot van te voren komen bezichtigen als u wilt.

Wilt u op een andere plaats opstappen? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Wat onze klanten zeggen

“De schipper en de bardames waren ontzettend vriendelijk, toeschietelijk en stonden open voor overleg, wat voor een fijne sfeer zorgde. Het was een ongedwongen en leuke boottocht, met een overvloed aan lekkere hapjes en drankjes. Aanrader!”

Jantine van Netten

“De bemanning ontving het gezelschap prima. Er werd goed ingespeeld op de wensen van onze gasten en we hebben alleen maar erg enthousiaste reacties gehad.”

Annelies Bierenbroodspot
Via Trustpilot op 2 februari 2017

“Aan boord een warm welkom door schipper en crew. De catering was super, lekker gegeten en ondertussen vertelde de schipper wat. De bediening was daarnaast zeer attent en zorgde dat iedereen zijn glas gevuld bleef.”

Helen Berghout

Grote groepen op de Citytenders

De fraaie Citytenders zijn niet alleen ruim en comfortabel, maar hebben ook een bijzonder ruime stahoogte en daarnaast een royale toiletruimte die zich onder het voordek bevindt. Voor grote groepen (tot ±250 personen) kunnen wij een vloot van 4 citytenders inzetten.

Citytenders Bredero en Multatulii
Citytenders Bredero en Multatulii

Vaargebied Multatuli

De Multatuli is uitermate geschikt voor een gezellige vaart op de Amsterdamse grachten en het IJ. Het vaargebied van de Multatuli is gelukkig niet beperkt tot de Amsterdamse grachten. Ook vaartochten over de Amstel, de Vecht en de Zaan behoren tot de mogelijkheden. Vraag onze medewerkers naar meer informatie.

Een boot met gids boeken?

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich en er is geen gids aan boord nodig om te genieten van de rust op het water, de architectuur langs de kant en de hoogtepunten aan de grachten. Maar misschien hebben u en uw gezelschap al vaker gevaren in het centrum en wilt u uw gasten dit keer wat extra’s bieden. In dat geval is het misschien een idee om uw vaartocht nóg specialer te maken door een professionele gids te huren die u van alles kan vertellen over de geschiedenis van de stad, de architectuur en alle wetenswaardigheden van dit UNESCO erfgoed.

Bekijk hier de mogelijkheden.