Multatuli

65-persoons Citytender

65-persoons citytender

De citytenders Bredero en Multatuli zijn stijlvol, ruim en comfortabel. Het interieur van deze multifunctionele schepen kan worden aangepast voor elke gelegenheid. Door de elektrische aandrijving varen de boten schoon en geruisloos. De perfecte varende locatie voor een receptie, bruiloft, borrel of dinner cruise.

Opstapplaats

De opstapplaats aan de Singel ter hoogte van de huisnummers 9, 250, 359 of 446 is inclusief de huurprijs. Wilt u vanaf een andere opstapplek vertrekken? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

Bezichtigen

U bent van harte welkom om de boot vooraf te bezichtigen.

Grote groepen op de Citytenders

Voor grote groepen (tot ±250 personen) kunnen wij een vloot van 4 citytenders inzetten.

Citytenders Bredero en Multatulii

Vaargebied citytenders

De citytenders zijn uitermate geschikt voor een gezellige vaartocht op de Amsterdamse grachten en het IJ. Ook vaartochten over de Amstel, de Vecht en de Zaan zijn mogelijk. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Varen met een gids

Een vaartocht in Amsterdam is een belevenis op zich. Maak uw vaartocht nóg specialer door een professionele gids te boeken. De gids vertelt aan boord over de geschiedenis van de stad, over bijzondere architectuur en andere wetenswaardigheden.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden