Bij de Koffie

Tijdens de vaartocht kunt u genieten van heerlijke vers gezette koffie met lekkers aan boord. Bij de koffie bieden we verschillende lekkernijen zoals bonbons, roomboterkoekjes en diverse taarten. Ideaal om de dag mee te beginnen of om een maaltijd mee af te sluiten na een buffet of diner aan boord.

Café Complet

Onbeperkt koffie met bonbons en roomboterkoekjes.

Prijs € 7,50

Exclusief btw, boothuur en drankjes

Luxe gebak

Vers gebakken luxe taartjes van onze favoriete banketbakker.

Prijs € 5,00 

Exclusief btw, boothuur en drankjes

Mix zoetigheden

Mix van mini
huisgemaakte zoetigheden

 

 

Prijs € 4,95

Exclusief btw, boothuur en drankjes

Luxe zoetigheden voor bij de koffie/thee van onze huispatissier Arnold Cornelis

In de ochtend varen met koffie en thee

Als de stad net ontwaakt is het vaak nog heerlijk rustig op gracht. Een vaartocht in de ochtend onder het genot van koffie, thee en gebak geeft u een unieke kijk op de binnenstad. In de zomer, als het al vroeg licht is, ziet u de bedrijvigheid aan de kant terwijl het verkeer op het water minimaal is. Ideaal als transfer of als bijzonder onderdeel van uw uitje in Amsterdam.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
  • Singel 287-E
  • 1012 WG Amsterdam
  •  
  • Telefoon : +31 20 42 33 006
  • E-mail : info@denederlanden.com