Italiaans buffet

De sleutel van de hedendaagse Italiaanse keuken is de kwaliteit en versheid van de ingrediënten en het gebruik van kruiden, zoals basilicum, tijm, peterselie en rozemarijn. Het Italiaans buffet is met grote zorg samengesteld teneinde de typische Italiaanse smaken te presenteren in herkenbare gerechten. Hieronder treft u het Italiaans buffet aan wat wij exclusief voor u hebben samengesteld.

De Italiaanse keuken is een typische keuken van de Méditerranée. Het Italiaans buffet behelst eenvoudige, maar gezonde ingrediënten zijn oorspronkelijk samengevoegd om zo gezonde, smaakvolle maaltijden te verkrijgen.

Het buffet

Koud

Italiaanse salade met rucola, rode en gele cherry tomaat, rode ui, pijnboompitjes en buffelmozzarella

Carpacciosalade met pesto, zongedroogde tomaat, rucola en verse Parmezaanse kaas

Salade met Italiaanse ovenaardappel, Spinata Romana en Coppa di Parma

Focaccia parmaham en cantaloupe

Diverse soorten brood met dippen

Warm

Penne rigate met tomaat, prei, basilicum en verse Parmezaanse kaas

Saltimbocca, kalf met Italiaanse ham

Tricolore pasta met gerookte zalm, groenten en een dille saus

Traditionele Lasagne

Cannelloni met spinazie, ricotta en tomatensaus

Wijnkaart

Bekijk ook de wijnkaart van Rederij de Nederlanden. De speciaal geselecteerde wijnen zijn afgestemd op onder andere het Italiaans buffet. Laat u ook adviseren door onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Beschikbaar op deze boten

Is uw gezelschap kleiner dan het minimum van 20 personen?

zie dan onze optie Street food aan boord (vanaf 15 personen) of het keuzemenu “Van De Kaart” (vanaf 4 personen). Uiteraard kunt u ook contact opnemen met onze medewerkers voor andere mogelijkheden.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
  • Singel 287-E
  • 1012 WG Amsterdam
  •  
  • Telefoon : +31 20 42 33 006
  • E-mail : info@denederlanden.com