Luxe running dinner rondje IJ van boord

Varen langs het hippe Noord met de Luxe running dinner rondje IJ van boord. Het voor- en hoofdgerecht eet u aan tafel bij een toprestaurant aan het IJ. Als u de grachten al gezien hebt en een uniek, mooi en minder bekend stukje Amsterdam wilt ervaren bieden wij u de Luxe running dinner rondje IJ van boord!

Met deze Luxe running dinner van boord varen we uitsluitend naar toprestaurants in Amsterdam aan het IJ. Het voor- en hoofdgerecht eet u in het restaurant zelf. Het nagerecht halen we op en wordt aan boord genuttigd.

Restaurant Harbour Club
Luxe running dinner rondje IJ van boord - Harbour Club
Restaurant I-Dock
Luxe Running dinner van boord - Restaurant I-Dock
Restaurant REM eiland
Luxe running dinner rondje IJ van boord - REM Eiland

Voorbeeldprogramma Luxe Running dinner van boord

 • 18:45 uur: parkeren bij garage IJDock
 • 19:00 uur: ontvangst en voorgerecht bij I-Dock
 • 19:45 uur: opstappen op uw privéboot voor de deur van I-Dock
 • 20:45 uur: aan tafel bij Restaurant Harbour Club
 • 21:45 uur: weer terug aan boord van uw privéboot, nagerecht aan boord
 • 23:00 uur: u gaat weer van boord bij I-Dock, einde programma

Aanbevolen tijdsduur: 3-4 uur (korter of langer mogelijk)
Voorbeeld vaarprogramma onder voorbehoud

€ 75,- per persoon
exclusief btw

Hier komt nog bij:

Heeft u liever een vaste prijs per persoon?
Kijk dan bij onze all-inclusive arrangementen.

Participerende restaurants

Restaurant I-Dock

Restaurant, bar & marina terrace I-Dock heeft een zeer moderne inrichting en een zeer goede internationale keuken. De gerechten zijn van hoge kwaliteit en daarom opgenomen in onze Luxe Running dinner van boord. Klik hier voor de website van Restaurant I-Dock.

Parkeren

Naast restaurant I-Dock kunt u parkeren in Garage IJDock. Voor slechts € 10,- per dag kunt u hier uw auto kwijt. U moet wel van te voren reserveren via de website van Parkeergarage IJDock.

Restaurant Harbour Club

Een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Kom langs en laat je verrassen door de immense ruimte, het ‘top notch gestylde’ interieur, de zes meter lange visvitrine, de hoogwaardige kookkunsten en de zestien meter lange muurschildering van neo popart kunstenaar Selwyn Senatori. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar met oog voor detail. The Harbour Club, met duidelijke wortels in de haven waar dagelijks verse vis vanzelfsprekend is, werkt hoofdzakelijk met dagvers gevangen vis. Het vleesassortiment is bij The Harbour Club eveneens ongekend. Met smaaksensaties zoals de Zeebaars Ceviche of de Dry-Aged Tomahawk steak zal je diner een onvergetelijke ervaring zijn. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zeer vers. Klik hier voor de website Restaurant Harbour Club.

Restaurant REM eiland

Vroeger had het REM Eiland de functie een beleving te creëren. Als broadcast platform zorgde het ervoor dat miljoenen kijkers genoten van de eerste commerciële tv-programma’s. Het was een rebelse piratenzender die met TV Noordzee een groot publiek wist te bereiken.
Tegenwoordig heeft REM Eiland nog steeds die belevende functie, maar dit keer als modern restaurant. Door de stoere en industriële elementen van het voormalige broadcast platform en het verbluffende uitzicht geeft het de bezoeker een geheel nieuwe ervaring waar je niet omheen kunt. Eten bij Rem Eiland is dan ook niet zomaar dineren, het is dineren met een verhaal. Klik hier voor de website van Restaurant REM Eiland.

Running dinner aan boord
Running dinner aan boord - Breitner

Wilt u liever aan boord blijven, maar wel gangen van verschillende restaurants? Bekijk dan de mogelijkheid voor een Running dinner aan boord.

Running dinner van boord
Running dinner van boord - Restaurant De Palmboom

Bij de Running dinner van boord vaart u per gang naar een ander restaurant waar u van boord gaat om in het restaurant te dineren.

Keuzemenu’s van Rederij de Nederlanden
Keuzemenu's van Rederij de Nederlanden

Rederij de Nederlanden biedt 2 keuzemenu’s van 3 gangen aan. De keuzemenu’s van Rederij de Nederlanden worden geserveerd vanaf 10 personen.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
 • Singel 287-E
 • 1012 WG Amsterdam
 •  
 • Telefoon : +31 20 42 33 006
 • E-mail : info@denederlanden.com