Ontbijten op een boot in Amsterdam

Wilt u ontbijten in Amsterdam? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden voor een ontbijt op een boot bij Rederij de Nederlanden. Ontbijten aan boord van onze luxe boten is een unieke ervaring die u en uw gezelschap nog lang zullen heugen. Bekijk dus hier de mogelijkheden en boek een ontbijtboot voor u en uw gezelschap. Speciale wensen? Neem contact met ons op.

Ontbijten aan boord

Tijdens de ontbijt aan boord kunnen u en uw gezelschap de ambiance ervaren van het varen op Amsterdamse grachtengordel. De boten varen fluisterstil waardoor u kunt genieten van de heerlijke hapjes, het gezelschap en het uitzicht. Ontbijten aan boord was nog nooit zo goed!

Ontbijtcruise door Amsterdam

Trakteer uw gasten op een heerlijke ontbijt tijdens een vaartocht in Amsterdam. Ontbijten aan boord van onze klassieke schepen is een originele manier om de dag te breken tijdens uw bezoek aan onze stad. Uw gasten kunnen dan even in alle rust genieten van het uitzicht op de grachten en gebruik maken van een van de hieronder beschreven lunches.

Ontbijt/Lunch/brunch

 • Mix van zachte en harde Haagse broodjes, fingersandwiches en mini bagels belegd met diverse soorten kaas, vleeswaren, vis en salades met bijpassende garnering (3 p.p.)
 • Roomboter croissants
 • Jam
 • Roomboter
 • Mini pain au chocolat
 • Hangop met aardbeien in glaasje
 • Verse jus d’orange

€ 17,50 per persoon

Prijzen zijn exclusief 9% BTW en boothuur

Wij informeren u graag over beschikbaarheid en sturen vrijblijvend een offerte voor uw ontbijt vaartocht

Ontbijten op een boot

Kom bij ons ontbijten op een boot en laat u in de watten leggen. Wij verzorgen alles voor u en uw gezelschap. Als u bij ons een luxe boot huurt, dan is dat met een schipper. De boten kunnen bij mooi weer open. Alle boten zijn voorzien van een toilet, muziekinstallatie en verwarming. De boten worden elektrisch aangedreven waardoor u geruisloos en zonder nare luchtjes over de grachten vaart. U kunt dus optimaal genieten van uw ontbijt aan boord. Ontbijten op een boot bij Rederij de Nederlanden is een ontspannen manier om lekker te genieten van uw gezelschap en de heerlijke hapjes.

Wilt u reserveren?

De prijzen van de brunch zijn per persoon. Hier komt nog wel de huur van de boot bij. Bekijk hier onze boten en de prijzen. Ook de drankjes worden achteraf afgerekend.

Alle prijzen zijn exclusief btw en gemeentebelasting.

Brunchen in Amsterdam - Brunchen op een boot

Ontbijt met dagverse producten

Onze cateraar maakt uitsluitend gebruik van dagverse producten. Onze ontbijtbuffetten worden met zeer veel zorg samengesteld en verzorgd door Van Barneveld catering; de specialist op het gebied van catering op boten in Amsterdam. De combinatie van de gastronomie van Van Barneveld catering met de luxe boten en topbediening van Rederij de Nederlanden maken het ontbijten in Amsterdam tot een onvergetelijke ervaring. Brunchen op een boot is een ware beleving

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
 • Singel 287-E
 • 1012 WG Amsterdam
 •  
 • Telefoon : +31 20 42 33 006
 • E-mail : info@denederlanden.com