Running dinner aan boord

Bij het Running dinner aan boord varen we voor elke gang langs een ander restaurant waar uw vers bereide gerechten aan boord worden gebracht.

Het is een bijzondere belevenis om ‘s avonds door verlicht Amsterdam te varen. Rederij de Nederlanden biedt u de mogelijkheid om op hoog niveau te dineren tijdens een vaartocht door de grachten van Amsterdam. De aanbevolen tijd voor een Running dinner aan boord bedraagt 2½ tot 3 uur maar langer mag natuurlijk ook. De kosten zijn afhankelijk van uw menu keuze en het schip waar u op wilt dineren. 

Bo Nam - Nanda Hagenaars

Bo Nam

Bo Nam – Nanda Hagenaars
Keuzemenu Van De Kaart

Restaurant Van de Kaart

Bereiding bij Cateraar Van De Kaart

Voorbeeldprogramma

  • 18:00 uur: opstappen op uw privéboot
  • 18:30 uur: aanmeren en ophalen voorgerecht Bo Nam
  • 19:15 uur: aanmeren en ophalen hoofdgerecht Van de Kaart
  • 20:15 uur: aanmeren en ophalen nagerecht Amstel Hotel
  • 21:00 uur: u gaat weer van boord, einde programma

Prijs € 78,50 p.p.
exclusief btw

Hier komt nog bij:

Heeft u liever een vaste prijs per persoon?
Kijk dan bij onze all-inclusive arrangementen.

Menu’s Running dinner aan boord

De menu’s zijn seizoensafhankelijk. Neem contact met ons op voor de actuele menu’s van de de verschillende restaurants. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@denederlanden.com.

Bij het reserveren van een Running dinner aan boord verzoeken wij u zo spoedig mogelijk of uiterlijk 3 dagen voor de vaartocht uw menu keuze aan ons door te geven zo dat wij de bestelling bij de keuken kunnen plaatsten.

Restaurant Bo Nam

Bo Nam is een restaurant met een geweldige bar in het bruisende centrum van Amsterdam. Het initiatief om een Vietnamees restaurant op te zetten met een vleugje Franse bistro, is ontstaan uit een langdurige vriendschap tussen vijf horecaondernemers en hun gedeelde liefde voor Azië en de Aziatische rijke voedselproductie. Klik hier voor de website van Restaurant Bo Nam.

Restaurant Van de Kaart

Restaurant Van De Kaart is een begrip in Amsterdam. Het restaurant is gespecialiseerd in salonbootcatering waardoor zij de ideale samenwerkingspartner van Rederij de Nederlanden is. Gelegen aan de Prinsengracht staat dit no-nonsense restaurant bekend om haar bijzondere keuken. Klik hier voor de website van Van de Kaart.

Amstel Brasserie

De Amstel Bar & Brasserie van het InterContinental Amstel Amsterdam ligt aan de oever van de rivier de Amstel. Het restaurant serveert lichte seizoensgeoriënteerde brasseriegerechten uit de Franse keuken. Klik hier voor de website.

Running dinner van boord

Running dinner van boord - Restaurant De Palmboom

Bij de Running dinner van boord vaart u per gang naar een ander restaurant waar u van boord gaat om in het restaurant te dineren.

Luxe Running dinner van boord
Luxe Running dinner van boord - Bickers aan de Werf

Naast ons Running dinner van boord hebben wij ook de Luxe Running dinner van boord. Een zeer goed alternatief als u wat luxer uit eten wilt.

Keuzemenu’s van Rederij de Nederlanden
Keuzemenu's van Rederij de Nederlanden

Rederij de Nederlanden biedt 2 keuzemenu’s van 3 gangen aan. De keuzemenu’s van Rederij de Nederlanden worden geserveerd vanaf 10 personen.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
  • Singel 287-E
  • 1012 WG Amsterdam
  •  
  • Telefoon : +31 20 42 33 006
  • E-mail : info@denederlanden.com