Running dinner van boord

De Running dinner van boord is een culinaire vaartocht naar diverse restaurants. Daar gaat u van boord met uw gezelschap om in twee verschillende restaurants een voorgerecht en een hoofdgerecht te nuttigen.

U maakt een keuze uit twee gerechten voor de hele groep per restaurant en geeft deze van te voren aan ons op zodat wij deze voor u kunnen reserveren in het desbetreffende restaurant. Na het hoofdgerecht wordt u weer met de boot opgehaald bij het restaurant en kunt u nog aan boord nagenieten van een grand dessert vol fruit en zoetigheden terwijl u vaart door de prachtige grachten van Amsterdam.

U kunt een gerecht kiezen van onderstaande restaurants en eetcafés.

Café Van Puffelen

Restaurants in Amsterdam - Van Puffelen

Restaurant Café In de Waag

Restaurants in Amsterdam - In de Waag

Restaurant De Palmboom

Running dinner van boord - Restaurant De Palmboom

Café Luxembourg

Restaurant 1e Klas

Running dinner van boord - Restaurant 1e Klas

Voorbeeldprogramma Running dinner van boord

  • 18:00 uur: ontvangst en voorgerecht bij Van Puffelen
  • 19:00 uur: opstappen op uw privéboot voor de deur bij Van Puffelen
  • 20:00 uur: aan tafel bij In de Waag voor het hoofdgerecht
  • 21:00 uur: weer terug aan boord van uw privéboot, nagerecht en koffie/thee aan boord
  • 22:00 uur: u gaat weer van boord bij Van Puffelen, einde programma

€ 60,- per persoon
exclusief btw

Hier komt nog bij:

Heeft u liever een vaste prijs per persoon?
Kijk dan bij onze all-inclusive arrangementen.

Restaurant Café Van Puffelen

Verdeeld over twee grote grachtenpanden kunt u sfeervol en lekker dineren en/of in het café gewoon een biertje van de tap drinken. Van Puffelen is, door de indeling van de ruimtes, uitermate geschikt voor gezelschappen. Klik hier voor de website van Restaurant Café Van Puffelen.

Restaurant Cafe In de Waag

Midden op de altijd levendige Nieuwmarkt staat de Waag. In dit karakteristieke, uit 1488 daterende monument bevindt zich Restaurant-Café In de Waag: dé plek in hartje Amsterdam voor uw lunch, borrel, vergadering of diner. De imposante historische ruimte met zijn strakke, maar tegelijk informele designinrichting wordt verlicht door 300 kaarsen. In dit restaurant mag elke groep ter plekke kiezen. Klik hier voor de website van Restaurant Café In de Waag.

Restaurant de Palmboom – Radisson Blu Hotel

Restaurant De Palmboom is gevestigd in een uit 1742 daterend pand, dat oorspronkelijk een beroemde kruidenierswinkel was en later een bijbelverkoop. De sfeer is ontspannen en authentiek. Naast klassieke gerechten biedt de gevarieerde menukaart maandspecialiteiten die geïnspireerd zijn op de wereldkeuken. Klik hier voor de website van Restaurant De Palmboom.

Café Luxembourg

Luxembourg is al meer dan 25 jaar een begrip in de stad. Dit is een van het selecte groepje illustere Grand Café’s dat de Amsterdamse binnenstad kent. Heel Amsterdam kent Luxembourg, bijna alle bezoekers van de stad komen er een keer terecht. Via één van de vele gidsen die Luxembourg als een must see aanmerkt of, mooier nog, bij toeval.

Geniet ook van uw diner in deze Amsterdam klassieker! Klik hier voor de website van Café Luxembourg.

Restaurant 1e Klas

Beleef de grandeur van vroeger in Grand Café Restaurant 1e Klas Amsterdam. Een unieke monumentale locatie op het Centraal Station in Amsterdam. Grand Café Restaurant 1e klas is een warme ontmoetingsplek voor iedereen. Het authentieke horeca etablissement is een smeltkroes van nationale- en internationale gasten, (trein) reizigers en passanten.

Klik hier voor de website van Restaurant 1e Klas.

Luxe Running dinner van boord

Luxe Running dinner van boord - Bickers aan de Werf

Naast ons Running dinner van boord hebben wij ook de Luxe Running dinner van boord. Een zeer goed alternatief als u wat luxer uit eten wilt.

Running dinner aan boord

Running dinner aan boord - Breitner

Wilt u liever aan boord blijven, maar wel gangen van verschillende restaurants? Bekijk dan de mogelijkheid voor een Running dinner aan boord.

Keuzemenu “Van de Kaart”

Keuzemenu Van De Kaart

Uiteraard kunt ook alles van één restaurant kiezen. Hier hebben wij het keuzemenu “Van de Kaart” voor. U blijft aan boord en geniet van drie heerlijke gangen.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
  • Singel 287-E
  • 1012 WG Amsterdam
  •  
  • Telefoon : +31 20 42 33 006
  • E-mail : info@denederlanden.com