Tapas Buffet

Geniet tijdens uw vaartocht van ons heerlijk tapas buffet. Spaanse tapas worden gekenmerkt door de versheid en kwaliteit van de producten. Ons tapas buffet is een combinatie van hoogstaande producten. U ervaart typisch Spaanse smaken terwijl u ook nog eens geniet van een mooie vaartocht.

Tapas zijn oorspronkelijk bedoeld als tussendoortje of als aperitief. Onze koks hebben een compleet tapas buffet samengesteld van verschillende eigentijdse tapas die de smaken uit verschillende Spaanse streken samenbrengen in een volledig diner. Bekijk hieronder de verschillende koude en warme tapas waar het buffet uit bestaat.

Het buffet

Koud

Serrano ham met mozzarella en basilicum

Sweet pepper gevuld met roomkaas

Manchego kaas

Plateau Spaanse vleeswaren

Frittata met chorizo

Olijven

Diverse soorten brood met dippen

Warm

Albondigas, Spaanse gehaktballetjes

Patatas Bravas, pittige aardappeltjes uit de oven met tomatensaus

Pittige borrelpootjes

Champignons met kruiden en knoflook

Garnalen in knoflook

Paella met kip en groenten (ook vega mogelijk)

Wijnkaart

Bekijk ook de wijnkaart van Rederij de Nederlanden. Bij het typische Spaanse tapas buffet passen de volle rode wijnen van onze wijnkaart zeer goed. Laat u ook adviseren door onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Beschikbaar op deze boten

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden
  • Singel 287-E
  • 1012 WG Amsterdam
  •  
  • Telefoon : +31 20 42 33 006
  • E-mail : info@denederlanden.com