Dinner Cruise in Amsterdam

Wat is er romantischer dan varen over de Amsterdamse grachten terwijl u bediend wordt aan tafel. Met onze Dinner Cruise hebben u en uw gasten een onvergetelijke avond. Met de Dinner Cruise Amsterdam kunt u lekker uitgeserveerd dineren aan boord van onze klassieke boten. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op, er is dus altijd wel iets dat bij uw wensen past.

Wilt u het zeker weten?
Klik op onderstaande button om te informeren naar beschikbaarheid van een boot of arrangement op de door u gewenste datum en tijdstip.
De mogelijkheden

Dinner Cruise Amsterdam

U kunt bij ons op verschillende manieren dineren op het water zoals een borrel of buffet tot chique a la carte. We hebben een aantal vaste keuzes hieronder opgesomd, maar neem gerust contact met ons op, er is altijd meer mogelijk.

Luxe running dinner rondje IJ van boord - Restaurant I-Dock

Uitgeserveerd dineren

Gezellig met zijn allen aan tafel een compleet diner op het water nuttigen. Een echte restaurantbeleving, maar dan in een varend restaurant.

Running dinner rondje IJ van boord - Restaurant Stork

Running Diners

Bij onze Running dinners varen we voor elke gang langs een ander restaurant waar het vers bereide gerecht aan boord wordt gebracht.

Topkoks en topgerechten

Topkoks en topgerechten

Terwijl u vaart door de verlichte grachten van Amsterdam wordt er door onze topkoks een exclusief 3- of 4-gangen diner bereid. Heerlijk eten terwijl Amsterdam aan u voorbij glijdt. Voor liefhebbers van varen en van lekker eten is de Dinner Cruise Amsterdam perfect. Samen met Maison van den Boer hebben we ook een zeer luxe beleving voor u samengesteld, namelijk onze Exquise vaartocht.

Verse ingrediënten

Voor de gasten van onze Dinner Cruise Amsterdam hebben de koks speciale gerechten geselecteerd. Deze worden enkel bereid met dagverse ingrediënten van het seizoen. Heeft u speciale dieetwensen? Vertel het ons. De Dinner Cruise Amsterdam wordt aan uw wensen aangepast.

Drie- of vier- gangen diners aan boord worden geserveerd vanaf 10 personen. Het keuzemenu ‘van de kaart’ is daarnaast al beschikbaar vanaf 4 personen.

Wijnkaart van Rederij de Nederlanden

Standaard hebben wij onze huiswijnen aan boord. Wilt u echter andere wijnen aan boord? Bekijk onze wijnkaart en selecteer de wijnen die u graag drinkt, iedereen heeft immers een andere smaak