Entertainment aan boord

Een vaartocht met Rederij de Nederlanden door de Amsterdamse grachten is al een hele beleving op zich. U kunt uw vaartocht uitbreiden met verschillende soorten entertainment aan boord. Denk aan muziek aan boord of speel met uw gasten een leuk spel. Hieronder vindt u enkele van onze samenwerkingspartners op het gebied van entertainment. Uiteraard kunt u ook zelf entertainment regelen als u dat wilt.

De Andere Quiz

Categorie: pubquiz

Humor, hilarische filmpjes en actualiteiten komen allemaal aan bod bij de pubquiz van De Andere Quiz. Een gegarandeerd succes als u een grote groep wilt laten vermaken. Voor de liefhebbers komt deze pubquiz ook met muziekrondes waar de nodige meezingers een grote rol hebben. Nu ook te boeken op onze boten.

Lees meer op de website van Pubquiz De Andere Quiz.

Applejuice & Cigarettes

Categorie: muziekband

Op het Utrechts Conservatorium springt de muzikale vonk over tussen zangeres Louise Hensen, pianist Floris Lamers en saxofonist René Everts. Met hun uitgebreide repertoire van swingende jazz, prachtige ballads, bossa nova en easylistening wisten al zij mening borrel, bruiloft en diner van een sfeervolle omlijsting te voorzien.

De soulvolle stem van Louise in combinatie met de prettige jazzy klanken van Floris en René maken dat u niet meer van boord wenst te gaan, kortom: een stijlvolle keuze!

Bezoek de Myspacepagina van Louise Hensen

Club Waterl’eau: varende nachtclubshow

Categorie: cabaret

Tijdens een rondvaart door de sfeervol verlichte binnenstad van nachtelijk Amsterdam presenteert “Club Waterl’eau” een afwisselend en muzikaal programma op een, tot exclusieve nachtclub omgetoverde, salonboot.

Internationaal repertoire in 7 talen.

www.blondenblauw.nl

De 4Tuoze Matroze

Categorie: muziekband

De 4Tuoze Matroze zijn bekend als de vernieuwers van het Nederlandse Zeemanslied. Na de oprichting in 1995 zijn zij uitgegroeid tot nationale en internationale vertegenwoordigers van de traditionele Nederlandse muziekcultuur. De 4Tuoze Matroze spelen zowel in het culturele- als bedrijfscircuit, met meer dan 100 uitvoeringen per jaar.

www.4tuozematroze.nl

Realtime Easylistening Jazz & Achtergrondmuziek

Categorie: muziekband

Live Achtergrond-muziek voor uw feest, bruiloft, huwelijk, receptie, diner ezv. Repertoire: Jazz & Blues, Latin en Popclassics. Wolfgang Keller (saxofoon) en Marcus Ilmari (gitaar) hebben 15 jaar geleden het swingende duo van Realtime live muziek opgericht. Met ons omvangrijk repertoire en een mooi akoestisch geluid zijn wij in staat uw feest, bruiloft, receptie, verjaardag, jubileum, opening, rondvaart, borrel, feestje, diner van een elegante en originele sfeer te voorzien.

www.saxengitaar.nl

Arthur Ebeling & Band

Categorie: muziekband

Arthur Ebeling is known in Holland as one of the most authentic, awesome and all around rhythm ’n blues guitarists and singer-songwriters. Appreciated for his intricate and divers techniques, conveys an obvious love for his Gretsch-guitar, music and performing. Arthur takes his audience on a journey of unending surprise and delights.

Arthur’s music is an unique, recognizable, timeless and catching mix between rhythm ’n blues, rock ’n roll, country-blues – in a jazzy sauce. With Ray Charles he shares his soul, with Tom Waits his rawness and with Eddie Cochran his rock ’n roll.

www.arthurebeling.nl

Het Ukelele Orchestra of Amsterdam

Categorie: orkest, muziekband

Het Ukulele Orchestra of Amsterdam is een lokaal ukulele ensemble onder leiding van Candace Bloom. Het orkest is uitermate geschikt als entertainment tijdens een boottocht en heeft repertoire in elk denkbaar genre. Het is voor elke boottocht, themafeest en doelgroep interessant. De ideale muziek aan boord.

Facebookpagina van Het Ukelele Orchestra of Amsterdam

Amsterjan

Categorie: rondleidingen, evenementenbureau

Amsterjan is een enthousiast, persoonlijk en origineel rondleidingen-en evenementenbureau voor al uw bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes in Amsterdam. Voor groepen van 6 tot 200 personen verzorgen wij alles wat u zich maar kunt bedenken in ons mooie Mokum.

Amsterjan

Tim Welvarens

Categorie: muziekband

Tim Welvaars is al meer dan 40 jaar wereldwijd werkzaam als entertainer,waarbij hij mondharmonica speelt, zichzelf daarbij begeleidend op de piano. Tim speelt vele stijlen muziek, o.a. Romantische muziek, blues, boogie woogie, swing, bossa nova, Jazz-ballads, pop, filmmuziek etc. Als voormalig leerling van de wereldberoemde Toots Thielemans speelt Tim het prachtige en sfeervolle “Toots”-repertoire op tegelijk piano en mondharmonica.

Naast zijn solo-optreden speelt Tim tevens in andere configuraties,zoals duo met gitaarbegeleiding,trio met gitaar en bas,kwartet met slagwerk (voor dansmuziek), desgewenst uitgebreid met een vocalist(e);dit alles uiteraard in de eerdergenoemde stijlen muziek.

www.timwelvaars.com

Bart & Dirk Show

Categorie: muziekband

Het programma van Bart & Dirk is in principe avondvullend. De nadruk ligt bij dit duo op Pop, Soul, Jazz en Funk maar ook het Hollandse Lied komt regelmatig voorbij. Eén ding hebben alle nummers gemeen: ze worden met zeer veel vakmanschap, enthousiasme en gevoel voor timing ten gehore gebracht. Daarbij voelen Bart & Dirk hun publiek perfect aan en geven met hun alerte en komische presentatie een meerwaarde aan hun optreden. Een Bart & Dirk show is een muzikale reis waarbij het publiek in de watten wordt gelegd.

Bart & Dirk

Artiestenbureaus

Voor meer entertainers kunt u kijken op de website van Bands & Acts