Evenementen Amsterdam

Amsterdam is dé stad als het om water gerelateerde evenementen gaat. Koningsdag, de Gay Pride, het Amsterdam Light Festival en Sail (elke 5 jaar) vinden allemaal op en om het water plaats. Rederij de Nederlanden heeft speciaal voor deze evenementen vaararrangementen samengesteld. Bekijk de mogelijkheden en check de beschikbaarheid. Evenementen Amsterdam bekijk je bij De Nederlanden!

Evenementen Amsterdam

Koningsdag 2017

Donderdag 27 april 2017 is het weer Koningsdag! Traditioneel één van onze drukste dagen van het jaar. Gezellig feest vieren op de grachten met 10.000 andere mensen in de stad. Wilt u met ons meevaren? Bekijk het koningsdagarrangement en reserveer online of bel ons op 020 – 42 33 006 om te kijken of er nog boten vrij zijn voor deze dag.

Koningsdag - Evenementen Amsterdam

Sail with us August 2020

Het grootste boten evenement in Nederland komt er weer aan! Van 12 tot en 16 augustus 2020 kunt u weer genieten van het meest spraakmakende nautische evenement van Nederland. Wees er op tijd bij!! Kies nu al uit een van onze all-inclusive arrangementen of boek nu al een van onze boten.

Intocht van Sinterklaas

Op zondag 19 november 2017 komt Sinterklaas weer aan in Amsterdam. De intocht over de Amstel wordt begeleid door honderden boten met daarop een veelvoud aan kinderen en ouders. Ook Rederij de Nederlanden vaart mee met de intocht. Voor deze vaartocht stellen wij te zijner tijd kaarten beschikbaar via onze website.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. U krijgt dan ruim van te voren een e-mail zodat u zich kunt opgeven voor de Sinterklaas intocht.

Evenementen Amsterdam - Sinterklaas

Amsterdam Light Festival

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 vindt het Amsterdam Light Festival weer plaats in Amsterdam. Op en om de grachten en het IJ worden ook dit jaar weer diverse lichtkunstwerken ten toon gesteld die via een speciale vaarroute te bezichtigen zijn.

Bekijk hier onze arrangementen.

Swipe en klik