Evenementen Amsterdam

Evenementen Amsterdam

Amsterdam is dé stad als het om water gerelateerde evenementen gaat. Koningsdag, de Gay Pride, het Amsterdam Light Festival en Sail (elke 5 jaar) vinden allemaal op en om het water plaats. Rederij de Nederlanden heeft speciaal voor deze evenementen vaararrangementen samengesteld. Bekijk de mogelijkheden en check de beschikbaarheid. Evenementen Amsterdam bekijk je bij De Nederlanden

Evenementen Amsterdam
Sail with us August 2020

Het grootste boten evenement in Nederland komt er weer aan! Van 12 tot en 16 augustus 2020 kunt u weer genieten van het meest spraakmakende nautische evenement van Nederland. Wees er op tijd bij!! Kies nu al uit een van onze all-inclusive arrangementen of boek nu al een van onze boten.

Intocht van Sinterklaas

Op zondag 19 november 2017 komt Sinterklaas weer aan in Amsterdam. De intocht over de Amstel wordt begeleid door honderden boten met daarop een veelvoud aan kinderen en ouders. Ook Rederij de Nederlanden vaart mee met de intocht. Voor deze vaartocht stellen wij te zijner tijd kaarten beschikbaar via onze website.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. U krijgt dan ruim van te voren een e-mail zodat u zich kunt opgeven voor de Sinterklaas intocht.

Evenementen Amsterdam - Sinterklaas

Amsterdam Light Festival

Van 30 november 2017 tot en met 21 januari 2018 vindt het Amsterdam Light Festival weer plaats in Amsterdam. Op en om de grachten en het IJ worden ook dit jaar weer diverse lichtkunstwerken ten toon gesteld die via een speciale vaarroute te bezichtigen zijn.

Bekijk hier onze arrangementen.