Groepsdiner

 

Een bijzonder groepsdiner op het water

Verras uw gasten, familie of collega’s met een heerlijk groepsdiner op het water. Met Rederij de Nederlanden geniet u samen van eten en drinken op een van de mooiste plekken van ons land. Een uniek groepsdiner en culinair genieten terwijl u door de Amsterdamse grachten vaart. Een belevenis om nooit meer te vergeten. Terwijl u samen onder het genot van een drankje het uitzicht bewondert worden de hapjes of maaltijden bereid door onze koks. Met arrangementen van een buffet tot aan running diner. Samen met u vinden we het groepsdiner dat perfect bij uw wensen past.

Een arrangement voor iedereen

Bij Rederij de Nederlanden kunt u op verschillende manier samen dineren. Een groepsdiner met een restaurantbeleving op het water. Met zijn allen gezellig aan tafel waarbij u geniet van een van onze keuzemenu’s. Ook zijn er verschillende all-inclusive arrangementen samengesteld. Waarbij alle kosten tegen de scherpste prijs per persoon zijn opgesteld.

Wilt u een keer helemaal iets anders? Onze running diners zijn een bijzondere belevenis waarbij we voor elke gang langs een ander restaurant varen. De restaurants bezorgen vers bereide gerechten aan boord. Wilt u liever niet de hele avond blijven zitten? Dan is een walking diner prefect voor u en uw gasten. Dit arrangement is vooral heel populair bij bedrijfsuitjes. U geniet van heerlijke kleine gerechtjes die gemakkelijk staand of wandelend gegeten kunnen worden. Zo kan iedereen met elkaar praten of netwerken. Bij de arrangementen worden de gerechten bereid door onze kwalitatief hoogstaande koks.

Meer informatie over onze groepsdiner arrangementen of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier.