Teamuitje Amsterdam

Bijzondere teamuitjes in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bijzonder teamuitje in Amsterdam? Rederij de Nederlanden biedt unieke teamuitjes door de Amsterdamse grachten en de omgeving van Amsterdam. Wij bieden verschillende vaartochten met een ruime selectie aan culinaire mogelijkheden van borrels tot verschillende smaken diners. Maar u kunt ook diverse Amsterdamse musea bezoeken of ontdek meer over de strijd tegen het water tijdens een rondvaart. Bekijk onze ruime selectie aan arrangementen en vind het teamuitje wat bij u past. Gaat u liever voor een teamuitje op maat? Een vaartocht kan helemaal afgesteld worden op uw wensen. Voor zowel grote en kleine groepen. Het is allemaal mogelijk bij De Nederlanden.

Gaat u voor een culinaire avond of voor happy hour?

Wilt u een rondvaart door Amsterdam en omgeving met de heerlijkste gerechten aan boord? Bekijk een van onze culinaire opties. Perfect om samen met collega’s te genieten op het water. Van varen met een heerlijk buffet tot aan running dinner. Van een uitgebreid uitgeserveerd diner tot aan borrelhapjes aan boord. Zijn uw collega’s echt wijn liefhebbers? Ga dan voor een wijnproeverij op een comfortabele boot. Beleef de monumentale grachten onder het genot van bijzondere wijnen. Bij de gezelligste borrelboot van Amsterdam is het altijd happy hour. Geniet van onbeperkt wijn, bier en frisdranken op het werken. Een origineel uitje voor u en uw collega’s. Ultiem genieten? Dat lukt zeker met de heerlijke cocktails van onze vakkundige bartenders op de cocktail cruise. Niets is zo leuk als door de Amsterdamse grachten varen met een Mojito, Whisky Sour of een Gin-Tonic in de hand.

Rondvaart met diner

Van een BBQ Boot met een heerlijke barbecue buffet tot aan een varend Bruin Café. Van een Italiaans buffet tot aan een Champagne Cruise. Voor een avond om nooit te vergeten. Naast in de avond met een hapje en drankje kunt u met Rederij de Nederlanden ook overdag op pad met collega’s. Ga als teamuitje in Amsterdam en omgeving heerlijk samen ontbijten of lunchen bij ons aan boord.

Meer informatie over een van onze teamuitjes arrangementen in Amsterdam of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier.