Bel direct 020 – 4233006

Luxe Running dinner rondje IJ van boord

Varen langs het hippe Noord met de Luxe running dinner rondje IJ van boord. Het voor- en hoofdgerecht eet u aan tafel bij een toprestaurant aan het IJ. Als u de grachten al gezien hebt en een uniek, mooi en minder bekend stukje Amsterdam wilt ervaren bieden wij u de Luxe running dinner rondje IJ van boord!

€ 75,- per persoon

exclusief 9% BTW
exclusief boothuur, drankjes en extra’s

€ 75,- per persoon

exclusief 9% BTW
exclusief boothuur, drankjes en extra’s

Met deze Luxe running dinner van boord varen we uitsluitend naar toprestaurants in Amsterdam aan het IJ. Het voor- en hoofdgerecht eet u in het restaurant zelf. Het nagerecht halen we op en wordt aan boord genuttigd.

Restaurant Harbour Club

Luxe running dinner rondje IJ van boord - Harbour Club
Luxe running dinner rondje IJ - Harbour Club

Restaurant I-Dock

Luxe Running dinner van boord - Restaurant I-Dock
Luxe Running dinner van boord - Restaurant I-Dock

Restaurant REM eiland

Luxe running dinner rondje IJ van boord - REM Eiland
Luxe running dinner rondje IJ - REM Eiland

Voorbeeldprogramma Luxe Running dinner van boord

  • 18:45 uur: parkeren bij garage IJDock
  • 19:00 uur: ontvangst en voorgerecht bij I-Dock
  • 19:45 uur: opstappen op uw privéboot voor de deur van I-Dock
  • 20:45 uur: aan tafel bij Restaurant Harbour Club
  • 21:45 uur: weer terug aan boord van uw privéboot, nagerecht aan boord
  • 23:00 uur: u gaat weer van boord bij I-Dock, einde programma

Aanbevolen tijdsduur: 3-4 uur (korter of langer mogelijk)
Voorbeeld vaarprogramma onder voorbehoud

€ 75,- per persoon
exclusief btw

€ 75,- per persoon
exclusief btw

Hier komt nog bij:

Heeft u liever een vaste prijs per persoon?
Kijk dan bij onze all-inclusive arrangementen.

Participerende restaurants

Restaurant I-Dock

Restaurant, bar & marina terrace I-Dock heeft een zeer moderne inrichting en een zeer goede internationale keuken. De gerechten zijn van hoge kwaliteit en daarom opgenomen in onze Luxe Running dinner van boord. Klik hier voor de website van Restaurant I-Dock.

Parkeren

Naast restaurant I-Dock kunt u parkeren in Garage IJDock. Voor slechts € 10,- per dag kunt u hier uw auto kwijt. U moet wel van te voren reserveren via de website van Parkeergarage IJDock.

Restaurant Harbour Club

Een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Kom langs en laat je verrassen door de immense ruimte, het ‘top notch gestylde’ interieur, de zes meter lange visvitrine, de hoogwaardige kookkunsten en de zestien meter lange muurschildering van neo popart kunstenaar Selwyn Senatori. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar met oog voor detail. The Harbour Club, met duidelijke wortels in de haven waar dagelijks verse vis vanzelfsprekend is, werkt hoofdzakelijk met dagvers gevangen vis. Het vleesassortiment is bij The Harbour Club eveneens ongekend. Met smaaksensaties zoals de Zeebaars Ceviche of de Dry-Aged Tomahawk steak zal je diner een onvergetelijke ervaring zijn. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zeer vers. Klik hier voor de website Restaurant Harbour Club.

Restaurant REM eiland

Vroeger had het REM Eiland de functie een beleving te creëren. Als broadcast platform zorgde het ervoor dat miljoenen kijkers genoten van de eerste commerciële tv-programma’s. Het was een rebelse piratenzender die met TV Noordzee een groot publiek wist te bereiken.
Tegenwoordig heeft REM Eiland nog steeds die belevende functie, maar dit keer als modern restaurant. Door de stoere en industriële elementen van het voormalige broadcast platform en het verbluffende uitzicht geeft het de bezoeker een geheel nieuwe ervaring waar je niet omheen kunt. Eten bij Rem Eiland is dan ook niet zomaar dineren, het is dineren met een verhaal. Klik hier voor de website van Restaurant REM Eiland.

Running dinner aan boord

Running dinner aan boord - Breitner
Running dinner aan boord

Wilt u liever aan boord blijven, maar wel gangen van verschillende restaurants? Bekijk dan de mogelijkheid voor een Running dinner aan boord.

Running dinner van boord

Running dinner van boord - Restaurant De Palmboom
Running dinner van boord - Restaurant De Palmboom

Bij de Running dinner van boord vaart u per gang naar een ander restaurant waar u van boord gaat om in het restaurant te dineren.

Keuzemenu’s van Rederij de Nederlanden

Keuzemenu's van Rederij de Nederlanden
Keuzemenu's van Rederij de Nederlanden

Rederij de Nederlanden biedt 2 keuzemenu’s van 3 gangen aan. De keuzemenu’s van Rederij de Nederlanden worden geserveerd vanaf 10 personen.