Lees hieronder de recensies over Rederij de Nederlanden van klanten die met ons gevaren hebben. Heeft u onlangs met ons gevaren? Dan zouden wij het op prijs stellen als u uw goede ervaringen niet alleen met ons maar ook met anderen wilt delen. Indien er verbeterpunten zijn aan onze service dan ontvangen wij van u ook graag een mail. Wij nemen dan direct contact met u op. Uiteraard met als doel u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

U kunt uw recensie ook kwijt op Trustpilot, Tripadvisor en onze Google+ pagina en Facebookpagina.

 

Schrijf uw eigen recensie

Recensies Rederij de Nederlanden

Ik heb mijn familie getracteerd op een vaartocht op de Hillebrand. Het was een prachtige zondagmiddag, mijn familie was verrast door deze ongelooflijk gezellige en riante tocht. Een soort varende amsterdamse kroeg, maar dan nog leuker.
Ik voeg er nog aan toe dat ik alle mensen van der Rederij de Nederlanden wil feliciteren met hun geweldige klantgerichtheid. Ik vond hen werkelijk supertop, van kantoor, telefoon tot en met bootmensen!
Ik hoop werkelijk dat deze Rederij nog tientallen jaren met hun electrische boten door Amsterdam kan varen !!!
Bedankt !

Werkelijk supertop, van kantoor, telefoon tot en met bootmensen!

Lieve mensen,

Mag ik jullie allemaal bedanken voor een fantastische dag in Amsterdam op jullie boot, met fantastische Duitse wijnen, geweldige gastheren en gastvrouwen.
Het was tot in de puntjes geregeld en kijk er met heel veel plezier op terug.
Dank jullie wel!!

Lieve groet,

Barbara en team van het Wijntheater

Bedankt voor een fantastische dag

We hebben het afgelopen zaterdag op de Stella Maris erg naar ons zin gehad. Het eten was prima en er was genoeg drank. Veel bewondering voor schipper Kiek die ons in het donker en met veel bootverkeer in de grachten ons een veilige tocht heeft bezorgd!

R. de Vlieger – SION

Het eten was prima en er was genoeg drank

Ons 40-jarig huwelijksfeestje samen met de familie gevierd op de Theo Kok in Amsterdam! Wat een geweldige boot.
16 volwassenen, 6 kleine kinderen! Prima ruimte! Leuke indeling!
Deze oude trekkerschuit was voor iedereen een complete verrassing.
Veel bekijks!
Een absolute aanrader!!
Kees van Houten

Veel bekijks, een absolute aanrader

Beste Martijn,

De vaart met onze beschermheer en het comité van aanbeveling was een succes afgelopen maandag. Complimenten aan je team en hartelijk dank voor je bijdrage hierin.

Liefs, het SAIL Amsterdam-team.

Complimenten aan je team

Op 18 april het 20 jarig jubleum van de Galerie gevierd, op de Hildebrand, met de aan de Galerie verbonden kunstenaars. Voor iedereen die meeging een doorslaand succes. Vriendelijke en attente meisjes en een dito schipper (Peter), geweldige lunch. In kort zeker een aanrader. Ik zoek nu naar een excuus om het nog eens te kunnen doen…

Jubileum van de Galerie

Gevaren met Theo Kok. Ondanks regen prima tocht. Boot lekker verwarmd aangekomen zoals afgesproken. Prima schipper, mooi op tijd op afgesproken plek aangekomen. Fijn met royale koeling aan boord voor eigen meegebrachte dranken. Ook met een prima toiletje. Fijne muziek kunnen afpelen op de 2 speakers via bluetooth vanaf telefoon. Communicatie met administratie ook allemaal goed. Kortom wat mij betreft van harte aanbevolen allemaal.

Van harte aanbevolen allemaal

Beste mensen van Rederij de Nederlanden,

Wij hebben zeer genoten van de vaart met schipper Date Meinema op de Hildebrand. Ook over het bedienend personeel niets dan lof. Alles was zeer naar wens en prima verzorgd.

Met vriendelijke groeten.
Vincent van Loon
Woonbootmuseum Amsterdam

Alles was zeer naar wens en prima verzorgd

Beste mensen van De Nederlanden,

Graag wil ik jullie nog hartelijk danken voor de dinercruise afgelopen donderdag 15 januari met de Proost van Sint Jan.

Onze gasten hebben het zeer naar de zin gehad. Zij waren verrast door de entourage van de boot, het smakelijke diner en niet te vergeten de bijzondere gastvrijheid van Lara en Sara.

De rondvaart zelf bracht bij een groot aantal gasten mooie jeugdherinneringen naar boven. Dit in combinatie met het light festival maakte het een bijzondere tocht.

Nogmaals dank en graag tot ziens !

Met vriendelijke groet,
Peter de Lange

Onze gasten waren verrast door de entourage van de boot

Goedemiddag  Martijn,

Het was echt GEWELDIG. Ik heb mooi gescoord bij de groep. Alles was prima geregeld, allemaal fijne mensen! Boot was top, muziek was top en restaurant was top!

We hebben er allemaal super van genoten! Super bedankt voor het regelen en de ondersteuning.

Alvast een superfijn weekend toegewenst én ik zal het niet nalaten om jullie aan te raden.

Best regards,
Nancy Kemland 

Jazz Borrelvaart & Diner

Wij hebben zeer laatste moment rond de feestdagen een aanvraag gedaan om met een kleine salonboot een rondvaart te maken tijdens het ‘Amsterdam Light Festival’.
Direct na de aanvraag werd ik gebeld, alles werd zeer snel in een offerte aangeboden en op de dag zelf was alles geregeld.
De dag van de vaartocht was de schipper precies op tijd aanwezig, hij was zeer informatief over de route en zeer vriendelijk en behulpzaam. De boot was comfortabel en lekker warm (ondanks de koude buiten)

Wij zouden dit bedrijf ten zeerste kunnen aanbevelen mocht u een boot willen boeken!

Marieke

Wij zouden dit bedrijf ten zeerste kunnen aanbevelen

Gisteren hebben wij een heel leuk afdelingsuitje gehad op de boot in combinatie met het eten bij de verschillende restaurants.

Hiervoor wil ik jullie bedanken.
Fijne dag en wellicht tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet / With kind regards,

Astrid
Mercedes-Benz Nederland B.V.

afdelingsuitje op de boot in combinatie met het eten