Rondvaart met eten in Amsterdam

Volledig verzorgde boottochten met catering en entertainment

Rederij de Nederlanden is al meer dan 10 jaar de absolute specialist op het gebied van volledig verzorgde rondvaarten. Dit doen we voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Voor elke gelegenheid. Van receptie en jubileum tot vrijgezellenfeest of netwerkborrel. Hiervoor maken we gebruik van een vloot van klassieke vaartuigen die ruimte bieden aan gezelschappen tot wel 175 personen. Wanneer u en uw gasten een rondvaart doorAmsterdam met een diner willen combineren kunnen we tot 100 personen zittend laten dineren. Bekijk hier enkele van onze diner mogelijkheden!

Eindeloze diner mogelijkheden tijdens uw rondvaart door Amsterdam

Wilt u uw uitje naar een hoger niveau tillen? Kies dan eens voor dineren op het water. U heeft hierbij diverse mogelijkheden, met eten uit diverse windstreken. Kies bijvoorbeeld voor een avondje tapas of ga voor de Amsterdamse Satéboot.

Smaken verschillen, letterlijk. Daarom bieden wij u een zeer gevarieerd aanbod aan diner mogelijkheden gedurende uw rondvaart door de Amsterdamse grachten. Gaat u voor lekker casual, dan bevelen wij de tapascruise, de BBQ boot of de sparerib schuit van harte aan. Met het zonnetje in uw gezicht en een fris biertje erbij, heerlijk. Geeft u de voorkeur aan een meer intiem diner, dan kunt u een keuze maken uit onze uitgeserveerde diners aan en van boord. Eventueel in combinatie met een wijnproeverij waar u van onze sommelier de beginselen van wijnproeven leert.

Eten op het water

Hierbij heeft u de keuze uit een ontbijt, brunch, lunch of diner. U kunt ook altijd kiezen voor borrelhapjes buiten deze eetmomenten om. Onze luxe boten zijn ingericht op alle mogelijke wensen en behoeftes. Het eten wordt bereid door onze eigen kwaliteitskoks en uitgeserveerd door ons vriendelijke personeel. Hierdoor beleeft u samen met uw familie, vrienden of collega’s een gezellige dag op het water, onder het genot van heerlijk eten. Bij het ontbijt, de brunch en de lunch kunt u een keuze maken uit diverse harde en zachte broodjes, sandwiches en bagels. Ook is er ruime keuze uit beleg, zoals kaas, vleeswaren, vis en zoet beleg.

Welkom aan boord

Ons team van vakbekwame professionals verwelkomt u graag aan boord van één van onze schepen. Hun jarenlange ervaring, vakkennis en enthousiasme zorgt ervoor dat u een onvergetelijke belevenis ervaart, waarbij het u aan niets zal ontbreken. Daarnaast werken we prettig samen met lokale ondernemers in horeca en entertainment, waardoor uw boottocht een nog groter succes wordt. Wij zijn officieel partner van Amsterdam marketing en worden aanbevolen door Tripadvisor.nl. Wilt u weten waarom? Neem dan nu contact op en bel met +31 (0)20 42 33 006 of stuur een e-mail via het contactformulier.