Bel direct 020 – 4233006

Running dinner rondje IJ van boord

Kent uw gezelschap de grachten wel en wilt u graag een minder bekend deel van Amsterdam ontdekken? Dan is het ‘Running dinner rondje IJ van boord’ uw kans! Voor het eerst bieden wij het running dinner aan met stops bij verschillende restaurants langs het IJ. Dé manier om het opkomende en hippe stadsdeel Noord te ontdekken.

€ 60,- per persoon

exclusief 9% BTW
exclusief boothuur, drankjes en extra’s

€ 60,- per persoon

exclusief 9% BTW
exclusief boothuur, drankjes en extra’s

Nadat u aan boord bent gestapt varen wij naar één van de restaurants op bijzondere locaties aan de oever van het IJ. Daar zult u in het restaurant van uw keuze het voorgerecht nuttigen waarna u weer aan boord stapt van de boot voor de vaartocht naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht. Hierna kunt u aan boord genieten van een heerlijk dessert terwijl we varen langs de prachtige skyline van Amsterdam.

U kunt een gerecht kiezen van onderstaande restaurants en eetcafés.

Restaurant Stork

Running dinner rondje IJ van boord - Restaurant Stork
Rondje IJ van boord - Restaurant Stork

Restaurant IJ-kantine

Running dinner rondje IJ van boord - Restaurant IJ-Kantine
Rondje IJ van boord - IJ-Kantine

Restaurant Pont 13

Running dinner rondje IJ van boord - Pont 13
Rondje IJ van boord - Pont 13

Voorbeeldprogramma Running dinner rondje IJ van boord

  • 18:00 uur: ontvangst opstapplaats
  • 18:30 uur: aan tafel bij Restaurant Stork voor het voorgerecht
  • 19:30 uur: terug aan boord van uw privéboot
  • 20:00 uur: van boord en aan tafel bij Restaurant IJ-kantine voor het hoofdgerecht
  • 21:00 uur: weer terug aan boord van uw privéboot, nagerecht en koffie/thee aan boord
  • 22:00 uur: u gaat weer van boord waar u bent opgestapt, einde programma

€ 60,- per persoon
exclusief btw

€ 60,- per persoon
exclusief btw

Hier komt nog bij:

Heeft u liever een vaste prijs per persoon?
Kijk dan bij onze all-inclusive arrangementen.

Participerende restaurants

Restaurant Stork

Bij Café-Restaurant Stork draait alles om dagverse vis, schaal- en schelpdieren. Van op de huid gebakken vis tot klassieke fruits de mer, van tarbot en tong tot griet. Voorwaarde voor alle vis is dat deze in het seizoen wordt gevangen, op een duurzame, verantwoorde manier. Stork is gevestigd aan de Noordelijke IJ-oever – de industriële look herinnert eraan dat in dit gebouw vroeger de Stork-fabriek zat. De ligging pal aan het IJ is prachtig. En op zomerse dagen is het zonnige terras één van de lekkerste plekken van de stad. Klik hier voor de website van Restaurant Stork.

Restaurant IJ-kantine

De IJ-kantine is een vrolijk en eigentijds ingericht café-restaurant, prachtig gelegen op de NDSM werf. Op de beide entresols bevindt zich onder andere de Lounge met open haard en twee besloten vergaderruimtes. Deze sfeervolle ruimtes worden ook gebruikt voor besloten diners en borrels. Vanuit elke zitplaats van het gebouw kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Amsterdamse haven, het IJ en de markante bar aan de noordzijde. Klik hier voor de website van Restaurant IJ-kantine.

Restaurant Pont 13

Pont 13 is een voormalige veerpont van het GVB uit 1927 omgebouwd tot een authentieke horecagelegenheid. Met een unieke locatie aan het water in de Amsterdamse Houthavens is het dé plek om even te ontsnappen aan de hectiek van de stad en te genieten van de heerlijk ongedwongen, vrolijke en relaxte sfeer. Veel originele delen van de pont zijn verwerkt in het interieur wat zorgt voor een stoer en industrieel karakter. Klik hier voor de website van Restaurant Pont 13.

Luxe Running dinner rondje IJ van boord

Luxe running dinner rondje IJ van boord - Restaurant I-Dock
Luxe running dinner rondje IJ - Restaurant I-Dock

Het running dinner Rondje IJ van boord is er ook in een luxe variant. Bekijk de restaurants van het Luxe running dinner rondje IJ van boord.

Running dinner aan boord

Running dinner aan boord - Breitner
Running dinner aan boord

Wilt u liever aan boord blijven, maar wel gangen van verschillende restaurants? Bekijk dan de mogelijkheid voor een Running dinner aan boord.

Luxe Running dinner van boord

Luxe Running dinner van boord - Bickers aan de Werf
Bickers aan de Werf

Naast ons Running dinner van boord hebben wij ook de Luxe Running dinner van boord. Een zeer goed alternatief als u wat luxer uit eten wilt.