Amsterdam Light Festival - Water Colors Route

Vaar de Water Colors route en geniet van een romantisch verlicht Amsterdam

Vanaf eind november tot half januari kunt u weer de Water Colors route varen. Gedurende de donkere wintermaanden wordt Amsterdam weer prachtig opgelicht door kunstwerken van vele internationaal gerenommeerde kunstenaars. Het Amsterdam Light Festival is inmiddels een begrip in Amsterdam. Huur bij ons een boot en geniet terwijl u de Water Colors route vaart van de prachtig verlichte grachten in Amsterdam.

De Water Colors route is het beste te bezichtigen vanaf het water

Tijdens het Amsterdam Light Festival kunt u in een van de schepen van Rederij de Nederlanden een romantische avondrondvaart maken langs de Water Colors route. Onderweg geniet u van een spectaculair uitzicht op de sprookjesachtig verlichte stad. Gedurende de festivalperiode, van eind november tot en met miden januari, vaart u door een stad in de spotlights en langs de vele kunstwerken van licht. Onderweg wordt u door de schipper geïnformeerd over de achtergrond van de kunstwerken.

Trakteer uw vrienden, familie of zakenrelaties op het uitje van het jaar

Rederij de Nederlanden zet al haar schepen in op de Water Colors route. Onze schepen zijn prachtig verlicht. Ze beschikken allen over een toilet en een bar en zijn heerlijk verwarmd. Bovendien verzorgen wij catering naar keuze. Alleen lekker borrelen kan natuurlijk ook. Wees er snel bij. We hebben nog een beperkt aantal schepen beschikbaar. We hebben een schip voor elk gezelschap, groot of klein.

Bekijk hieronder de filmpjes van afgelopen edities en krijg een indruk van de prachtige Water Colors route.