Wijnkaart van Rederij de Nederlanden

Hieronder vindt u de wijnkaart van Rederij de Nederlanden. De huiswijnen (wit en rood) hebben wij standaard aan boord. Wilt u andere wijnen van onze wijnkaart aan boord? Geef dit dan voor aanvang van de vaartocht aan ons door. Wij zorgen er dan voor dat de wijn van uw keus aan boord staat.

Let op! De prijzen op de wijnkaart zijn exclusief 21% btw.

U kunt bovenstaande wijnkaart ook downloaden (PDF) naar uw eigen computer.

Zorgvuldige samenstelling

De wijnkaart van Rederij de Nederlanden wordt zeer zorgvuldig samengesteld door onze partner, de Amsterdamse wijnspecialist Arisz et al. Oprichter Allard Arisz won in 2011 de prestigieuze Grand Prix Saint Hubert waarmee hij bewees expert te zijn op wijngebied. Wij wisten dit natuurlijk al lang. Hij noemt zichzelf wijn-nerd wat zich uit in zijn specifieke smaak voor bijzondere wijnen. Speciaal voor Rederij de Nederlanden stelt hij periodiek een wijnkaart samen met wijnen van allure die passen bij de uitstraling van Rederij de Nederlanden en tegelijkertijd een zeer goede aanvulling zijn op de catering aan boord.

Bij Rederij de Nederlanden kunt u niet alleen een boot huren in Amsterdam. Wij verzorgen uw vaartocht van A tot Z, dus ook met een wijnarrangement.