Zakelijk varen met Rederij de Nederlanden

Ook voor zakelijk varen kunt u perfect bij ons terecht. U kunt op onze boten terecht voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies en netwerkborrels. We kunnen verschillende opstellingen aanbieden op onze boten, afhankelijk van wat u wilt. Uiteraard is varen op de Amsterdamse grachten en het IJ ideaal als bedrijfsuitje of teamuitje in Amsterdam. Met onze cateringmogelijkheden maken we er een onvergetelijke tocht van!

Opstellingen zakelijk varen
Citytender presentatieopstelling - Zakelijk varen
Citytender opstelling twee vergadertafels - Zakelijk varen
Citytender vergaderopstelling met lange tafel - Zakelijk varen

Zakelijk varen vergaderarrangement

Of u nu wilt vergaderen, een presentatie wilt geven of wilt brainstormen aan boord, met ons zakelijk varen vergaderarrangement heeft u een all-in prijs. Dit arrangement is op bijna al onze boten mogelijk.

Prijs vanaf € 600,-

exclusief btw

Het arrangement bestaat uit:

  • van 08:00 tot 12:00 uur (4 uur varen)
  • onbeperkt koffie, thee en frisdrank
  • inclusief schipper en bemanning
  • opstelling naar keuze
  • beamer, flipover e.d. op aanvraag mogelijk

Optioneel kunt u het arrangement uitbreiden met een ontbijt of lunch.

Bekijk onze video

Zakelijk varen

Vergaderlocatie Amsterdam

Zoekt u een unieke vergaderlocatie in Amsterdam? Vergaderen op een boot is een onvergetelijke en leuke ervaring. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Bedrijfsuitje Amsterdam

Voor een bedrijfsuitje Amsterdam is varen en eten op de grachten ideaal. Ook voor een teamuitje is een vaartocht over de Amsterdamse grachten een gezellige ervaring. Bekijk de mogelijkheden en vraag onze medewerkers geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Netwerkborrel Amsterdam

Voor een netwerkborrel tot 175 personen kunt u bij ons terecht op Het Wapen van Amsterdam. De grootste salonboot van Amsterdam en omstreken. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze boten