Bel direct 020 – 4233006

Teamuitje Amsterdam

Bent u een teamuitje Amsterdam aan het plannen? En zoekt u iets leuks en bijzonders? Een privérondvaart op 1 van onze luxe schepen is een onvergetelijke ervaring. Uw collega’s zien Amsterdam vanuit een uniek perspectief. Met onze catering- en entertainmentmogelijkheden geniet iedereen van een geweldig teamuitje Amsterdam.

Teamuitje Amsterdam

Borrelboot Amsterdam

Beleef Amsterdam!

Of u nu kiest voor een all-inclusive arrangement of maatwerk voor uw teamuitje, met een rondvaart van Rederij de Nederlanden beleeft u Amsterdam met veel plezier! Wij zorgen ervoor dat het uw collega’s aan niets ontbreekt tijdens de vaartocht.

Een onvergetelijke avond

Maak uw personeelsuitje onvergetelijk door naast een heerlijke maaltijd ook de interactie met uw collega’s op te zoeken. Wat dacht u van een pubquiz aan boord of karaoke? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Dé specialist voor rondvaarten

Rederij de Nederlanden is dé specialist voor groepen die een teamuitje willen in Amsterdam. Met onze luxe boten en professionele bemanning wordt uw rondvaart op de Amsterdamse grachten een gegarandeerd succes. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Personeelsuitje Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam

Zoekt u voor het hele personeel van uw bedrijf een leuk uitje in Amsterdam? Bij ons kunt u varen met groepen tot 175 personen. Ook voor uw personeelsuitje Amsterdam kunnen wij de gehele verzorging voor u uit handen nemen. Bekijk ons scala aan culinaire mogelijkheden en informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Wij zorgen ervoor dat uw personeelsuitje Amsterdam een succes wordt!

Professioneel en vakbekwaam

Wij werken uitsluitend met enthousiaste en vakbekwame medewerkers met minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Samen met u en uw gezelschap zorgen we voor een onvergetelijk teamuitje of personeelstuitje in Amsterdam. De Nederlanden wordt aanbevolen op Trustpilot en Tripadvisor en is partner van Amsterdam Marketing. Wilt u graag een keer langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen met +31 (0)20 42 33 006 of mail ons op info@denederlanden.com.

Hildebrand borreluur