Borrelboot Amsterdam

De borrelboot Amsterdam boekt u bij Rederij de Nederlanden. 1½ of 2 uur varen door de grachten, genieten van onbeperkt wijn, bier en frisdranken.

Altijd happy hour op de gezelligste borrelboot van Amsterdam

Bent u op zoek naar een supergezellig en betaalbaar uitje of vrijdagmiddagborrel met vrienden, familie of collega’s? Boek dan de enige echte borrelboot van Amsterdam. Bij ons is het altijd happy hour!

De Borrelboot Amsterdam is een al inclusive) arrangement dat bestaat uit anderhalf uur varen op een comfortabele boot, inclusief schipper, bedienend personeel, borrelnootjes en onbeperkt wijn, bier en frisdranken. De borrelboot is ideaal voor een voordelig en oergezellig uitje met vrienden, familie of collega’s

Wilt u uw borrel arrangement uitbreiden? 

Bij het arrangement “de Amsterdamse borrelboot”  krijgt u standaard een trio van nootjes. Daarnaast kunt u verschillende bitter- en borrelgarnituren bestellen. Van bitterbal tot luxe borrelhapje. Wilt u uw gasten verwennen met iets bijzonders? Klik hier voor het overzicht voor de keuze van de diverse hapjes en/of hapjes schalen. Met zorg voor u samengesteld door onze cateraars.

Voorbeelden van hapjes voor bij uw vaartocht

Hollands borrelgarnituur 

– 3 Hollandse kaassoorten
– 3 Hollandse worstsoorten
– Gevulde scharreleitjes
– Amsterdams zuur
– Mosterd

Vanaf € 1,10
met een minimum van 30 hapjes excl. btw

direct aanvragen

Bitterballen en/of
gemengd bittergarnituur 

Vanaf € 9,20
per portie van 8 stuks, excl. btw

direct aanvragen

Hapjes IJ: 45 stuks op schaal

– Roggehapje roombrie
– Gevuld eitje met kerrieroom
– Meloenparel met serranoham
– Crostini gerookte zalm 
– Canape vitello tonato

Vanaf € 86,50
per schaal van 45 hapjes excl. btw

direct aanvragen

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren.

Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, accordeonist, tafelgoochelaar of ander optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz of zelfs een echt casino aan boord? Gezelligheid gegarandeerd!

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?

Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord?  Heeft u speciale drankwensen, zoals voor champagne’s, cocktails, speciale biertjes of bijzondere wijnen? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde top wijnen en overig luxe dranken assortiment Geef tot vijf werkdagen voor de vaartocht uw keuze van de speciale dranken aan onze medewerkers door en wij zorgen dat deze aan boord komen voor u.

Vrijmibo in Amsterdam

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van tevoren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast menu aan boord.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een van onze geruisloze, elektrisch aangedreven citytenders of salonboot Peter de Grote. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie over onze vloot.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden

“Super lieve mensen“
Mevrouw
Via Trustpilot op 13 december 2018
“Veilige vaart, perfecte service en volop gezelligheid“
anoniem
Via Trustpilot op 15 oktober 2018
“Aanrader!“
Mevrouw Goemans
Via Trustpilot op 7 september 2017