Pizza cruise

Italiaans restaurant op de Amsterdamse grachten

De Pizza Cruise is een rondvaart van anderhalf uur over de Amsterdamse grachten op een van onze comfortabele boten. Onderweg worden heerlijke ovenverse pizza’s aan boord gebracht. Het arrangement is inclusief onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

De Pizza Cruise is een ideaal arrangement als u met vrienden, collega’s of familie voordelig wilt dineren in Amsterdam, terwijl u langs de mooiste locaties van de stad vaart.​‘ 

Pizza cruise arrangement

Deze all inclusive vaartocht  van 1,5 uur is inclusief boothuur, bemanning, drankjes uit de nationale bar (wijn, bier en frisdrank) en uiteraard een heerlijke ovenverse pizza naar keuze.

Traditionele pizza’s
– Margaritha – Vegetarische pizza met tomatensaus, dubbel mozzarella en oregano.
– Funghi – Vegetarische pizza met tomatensaus, mozzarella, champignons en oregano.
– Bolognaise – Overheerlijke pizza met Tomatensaus, mozzarella en gehakt.
– Salami pizza – Klassieke pizza met tomatensaus, mozzarella en salami.
– Pepperoni – Pizza met tomatensaus, mozzarella en pepperoni. Voor de liefhebber die net van een iets pittigere vlees pizza houdt.

* Margaritha en Pepperoni kunnen ook glutenvrij geleverd worden.

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren.

Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam.

Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, act of optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz aan boord? Gezelligheid gegarandeerd!

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?


Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord? Wij schenken diverse dranken die achteraf worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen, zoals champagne of een bijzondere wijn? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde topwijnen. Geef tot vijf werkdagen voor vertrek aan onze medewerkers door welke bijzondere wijn u wilt bestellen en wij regelen het voor u.

Vrijmibo in Amsterdam

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een geruisloze, elektrisch aangedreven citytender. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.

Kijk hier voor meer informatie over onze vloot.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden

“In 1 woord geweldig een hele mooie dag gehad.de schipper vertelde van alles de bediening was gradioos. Eten was perfect wij hadden het italiaans buffet en was meer als genoeg“
Lydia van Dinteren
Via Trustpilot op 19 augustus 2019
“Al mijn gasten spraken lof over de tocht, de bemanning, de twee maaltijden aan de wal, dus: TOP. Vooral schipper Clicia!!!!!“
Dhr. R W Swart
Via Trustpilot op 26 juni 2019
“Geweldige tocht. Fantastische ervaring service was super goed iedereen heeft genoten top“
Agnes Ripmeester
Via Trustpilot op 18 mei 2019