Varen met een buffet aan boord

Varen met een buffet aan boord heeft u bij ons al vanaf € 17,50 per persoon (excl. btw en excl. boothuur). Onze buffetten worden met dagverse producten gemaakt. De warme gerechten worden in buffetwarmers aan boord gebracht zodat alles op de juiste temperatuur geserveerd wordt. Meer informatie over onze buffetten vindt u hieronder.

Onze buffetten

Boothuur, buffet en drankjes

Onze heerlijke buffetten zijn ideaal als u een wilt varen en dineren of lunchen in de Amsterdamse grachten. De aangegeven prijs van het buffet is per persoon. Als u het aantal mensen doorgeeft dat meevaart, dan kijken wij welke boot het beste past. U kunt uiteraard ook zelf een boot uitzoeken. De boothuur zit niet in de prijs van het buffet. U betaalt dus de boothuur, het buffet en de genuttigde drankjes. Hier vindt u het overzicht van onze boten met daarbij de huurprijzen per uur. De boothuur is inclusief een schipper.

Onze wijnkaart bij uw buffet

Geniet van onze heerlijke wijnen bij uw buffet. Standaard hebben wij diverse huiswijnen aan boord van onze boten. Naast onze huiswijnen hebben wij een uitgebreide wijnkaart die met zorg is samengesteld door wijnspecialist Arisz et al. Als u één of meerdere van onze bijzondere wijnen bij uw buffet wilt, gelieve dit dan van te voren aan ons door te geven.

U vindt hier onze wijnkaart.

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u bijzondere eetwensen of moeten we rekening houden met speciale diëten of allergieën? Dat is bij ons geen enkel probleem. Als u van te voren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid. Zo kan iemand met een allergie toch optimaal genieten van een heerlijke maaltijd.

Liever een vaste prijs per persoon?

De prijs van een buffet aan boord is per persoon en alleen voor het buffet. De huur van de boot, drankjes aan boord en eventuele extra’s komen hier dus nog bij. Heeft u liever een all-in prijs per persoon? Kijk dan eens bij onze all-inclusive arrangementen. U betaalt dan een vaste prijs per persoon waar de boothuur, bemanning en drankjes al in zitten.