Varend Bruin Café

Amsterdamse gezelligheid in de bruine kroeg op het water

Ons Varend Bruin Café is een all inclusive arrangement met een rondvaart door Amsterdam van anderhalf uur op een comfortabele boot. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van heerlijke Amsterdamse hapjes en onbeperkt bier, wijn en frisdrank terwijl de monumentale stad aan u voorbij trekt.

Verjaardag, jubileum of gewoon een vrijdagmiddag borrel (VrijMiBo) in Amsterdam? Het varend bruin café is de perfecte borrelboot voor een gezellige middag of avond met vrienden, collega’s of familie. Voor een vast bedrag per persoon genieten uw gasten van heerlijke Amsterdamse hapjes, onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 44,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 49,50 p.p.  

Welkom aan boord van het “Varend Bruin Café”

Wilt u het echte klassieke Amsterdam proeven? Boek dan het all inclusive arrangement Varend Bruin Café van Rederij de Nederlanden. In anderhalf uur vaart u onder genot van Amsterdamse hapjes en drankjes door het hart van de stad.

We brengen de sfeer van het echte Amsterdamse café terug aan boord. Compleet met kleedjes op tafel, Amsterdamse muziek op de achtergrond en een borrel in de hand doen we de ouderwetse kroeg herleven. Terwijl u door grachten vaart, vertellen onze schippers sterke verhalen over de stad en de geschiedenis van het mooie Amsterdam.

Amsterdamse borrelhappen

Aan boord goed gevulde schalen met Amsterdamse borrelhappen.
Amsterdamse ossenworst
Amsterdamse leverworst
Amsterdamse grillworst
Amsterdams zuur
Oude en jonge kaas
Leidse kaas
Gevuld eitje

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren. Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam. Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, act of optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz aan boord? Gezelligheid gegarandeerd! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?

Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord? Wij schenken diverse dranken die achteraf worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen, zoals champagne of een bijzondere wijn? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde topwijnen. Geef tot vijf werkdagen voor vertrek aan onze medewerkers door welke bijzondere wijn u wilt bestellen en wij regelen het voor u.

Vrijmibo in Amsterdam

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van tevoren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.

Boek een fantastische ervaring op het Varend Bruin Café. Voor meer informatie over een van onze uitjes op het Varend Bruin Café of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een geruisloze, elektrisch aangedreven city tender. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.


Kijk hier voor meer informatie over onze vloot.

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden