Varen en eten in Amsterdam

Gezellig met familie uit eten, luxe dineren, zakelijk lunchen, met collega’s borrelen of genieten van een heerlijke kop koffie met gebak! Bij ons aan boord kan het allemaal. Bekijk hieronder onze culinaire opties en informeer bij ons naar de mogelijkheden voor varen en eten. Mail ons op info@denederlanden.com of bel 020-4233006.

Op onze wijnkaart vindt u een wijnassortiment dat met zorg voor u is samengesteld.

Buffetten

Buffetten Rederij de NederlandenMeer informatie

Uitgeserveerd diner

Diner Cruise Amsterdam - Dineren aan boordMeer informatie

Running dinner aan boord

running-dinner-aan-boordMeer informatie

Running dinner van boord

running-dinner-van-boordMeer informatie

High Tea aan boord

high-teaMeer informatie

Lunchen aan boord

broodjesbootMeer informatie

Bij de koffie

bij-de-koffieMeer informatie

Borrelhapjes

borrelhapjesMeer informatie

De mogelijkheden

Varen en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om een eenvoudig borrelgarnituur of een uitgebreid diner aan boord, Rederij de Nederlanden heeft alle mogelijkheden in huis.

Sommige recepties lenen zich prima voor een buffet aan boord. Uw gasten bepalen zelf het ritme van de avond. U kunt er ook voor kiezen om met een select gezelschap heerlijk uitgebreid aan boord te dineren. Of wat denkt u van een Running Diner waarbij elke gang afkomstig is uit een ander restaurant? Naast de vaartocht wordt uw diner een verrassing op zich.

De kosten

De kosten van uw vaararrangement bestaan uit de huur van een boot, drankjes in de bar, het gekozen menu en eventuele bijkomende kosten. Heeft u liever een vaste prijs per persoon? Kijk dan bij onze All-Inclusive aanbiedingen.

Wilt u liever een boot huren met of zonder catering in Amsterdam? Neem contact met ons via info@denederlanden.com of bel ons op 020-4233006.