Bel direct 020 – 4233006

Rondvaart Amsterdam met eten

Van gezellig met de familie uit eten tot luxe dineren met elke gang van of bij een ander restaurant. Als u bij ons een boot huurt verzorgen wij uw rondvaart Amsterdam met eten van A tot Z. Bij ons aan boord kan het allemaal. Bekijk hieronder onze culinaire opties en informeer bij ons naar de mogelijkheden voor varen en eten in Amsterdam. Mail ons op info@denederlanden.com of bel 020- 4233006.

Speciaal voor onze gasten hebben wij een bijzondere wijnkaart laten samenstellen. Voor elk menu en elke gang is er een wijn beschikbaar die past bij het gerecht tijdens uw rondvaart Amsterdam met eten. Bekijk onze wijnkaart voor de beste wijnen.

Rondvaart Amsterdam met eten

Rondvaart Amsterdam met eten

Buffetten

Buffetten Rederij de NederlandenMeer informatie

Uitgeserveerd diner

Diner Cruise Amsterdam - Dineren aan boordMeer informatie

Running dinner aan boord

running-dinner-aan-boordMeer informatie

Running dinner van boord

running-dinner-van-boordMeer informatie

High Tea aan boord

high-teaMeer informatie

Lunchen aan boord

broodjesbootMeer informatie

Bij de koffie

bij-de-koffieMeer informatie

Borrelhapjes

borrelhapjesMeer informatie

Varen en eten in Amsterdam

Varen en eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om een eenvoudig borrelgarnituur of een uitgebreid diner aan boord, Rederij de Nederlanden heeft alle mogelijkheden in huis voor een rondvaart Amsterdam met eten.

Sommige recepties lenen zich prima voor een buffet aan boord. Uw gasten bepalen zelf het ritme van de avond. U kunt er ook voor kiezen om met een select gezelschap heerlijk uitgebreid aan boord te dineren. Of wat denkt u van een Running Diner waarbij elke gang afkomstig is uit een ander restaurant? Naast de vaartocht wordt uw diner een verrassing op zich.

De kosten

De kosten van uw vaartocht bestaan uit de huur van een boot, drankjes in de bar, het gekozen menu en eventuele bijkomende kosten. Heeft u liever een vaste prijs per persoon? Kijk dan bij onze All-Inclusive aanbiedingen.

Neem contact met ons via info@denederlanden.com of bel ons op 020-4233006.