Heerlijk en origineel eten in Amsterdam, dat kan met Private Dining aan boord van één van onze schepen.

Private dining in Amsterdam, een culinaire ontdekkingsreis.

Wilt u voor een select gezelschap iets origineels organiseren? Kies dan voor private dining in Amsterdam aan boord van één van onze schepen. Bij private dining staat het schip, de kok en de bediening exclusief voor u en uw gast(en) ter beschikking.

Terwijl u vaart door de verlichte grachten van Amsterdam wordt er door een van onze topkoks aan boord een exclusief 4-gangen diner bereid. Romantischer kan het bijna niet. Heerlijk eten terwijl Amsterdam aan u voorbij glijdt. Wat is er nu mooier dan genieten van de prachtige Amsterdamse grachten en van elkaar onder het genot van een heerlijk exclusief gerecht en passend drankje?

Uitsluitend verse ingrediënten: De gerechten voor private dining worden uitsluitend bereid met dagverse seizoensgebonden ingrediënten. Heeft u culinaire wensen? Laat het ons weten. Private Dining is maatwerk.

Private Dining in Amsterdam aan boord van een salonboot?

Wilt u een private dining organiseren voor een gezelschap van 100 personen (in de omgeving van) Amsterdam? Dan kunt u gebruik maken van ons riante schip het Wapen van Amsterdam. Bent u met een wat kleiner gezelschap, dan kiest u voor een klassieke salonboot. De Najade en de Proost van Sint Jan zijn beide uitermate geschikt voor Private Dining tot maximaal 40 personen.

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een geschikt schip. Heeft u een voorkeur voor een bepaald type schip? Laat het ons weten.

Voor liefhebbers van varen en van lekker klassiek eten is Private Dining een uitkomst.