Salonboot huren in Amsterdam

Wilt u Amsterdam eens op een andere manier leren kennen? Dan kunt u een salonboot huren in Amsterdam. Met uw eigen schipper en hostess kunt u volledig verzorgd en zonder zorgen door de Amsterdamse grachten varen. Voor grotere gezelschappen hebben wij luxe salonboten die op het IJ en de Amstel varen.

Vanaf € 180,-
per uur, excl. 9% BTW

direct aanvragen

Met een salonboot door Amsterdam

U kunt alleen een salonboot huren, maar als u een extra twist aan een gezellige middag wilt geven, kunt u ook kiezen voor één van onze arrangementen. Ga bijvoorbeeld voor een Dinner Cruise met eten bereid door onze chef-koks, kies voor een middagje met borrelhapjes in combinatie met een bier- of wijnproeverij of houd het alleen bij een cocktailmiddag. De mogelijkheden zijn eindeloos. In plaats van Amsterdam te voet te ontdekken en op één plek te lunchen of te dineren, kunt u dit al varende doen en zo Amsterdam vanaf het water bewonderen.

Mogelijkheden salonboten

Momenteel bieden we vier verschillende salonboten aan, voor verschillende groepsgroottes. Kies voor de Bredero of de Multatuli voor een gezelschap van maximaal 60 en 65 personen. Bent u met een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld met uw sportteam of met uw familie, dan kunt u kiezen voor de Najade voor maximaal 18 personen. U kunt deze luxe salonboot in alle seizoenen huren, eventueel gecombineerd met een Tapas Buffet Cruise of BBQ Boot Amsterdam. Tot slot bieden we de ‘Proost van Sint Jan’ aan. Deze mooie salonboot is geschikt voor maximaal 40 personen en biedt u alle luxe die u nodig heeft om een rustgevende middag op het water te hebben, samen met uw beste vrienden, familie of collega’s. 

Onze salonboten

De grootste salonboot van Amsterdam

Voor feesten en partijen tot 175 personen kunt u de grootste salonboot van Amsterdam huren. Het Wapen van Amsterdam is geschikt voor trouwerijen en partijen. Wist u dat u met het Wapen van Amsterdam door de stad kunt varen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Verken de grachten van Amsterdam

Of het nu gaat om een feestje met vrienden, familie of collega’s? Bij Rederij de Nederlanden kunt u een mooie salonboot huren in Amsterdam om een tocht te maken door de grachten en over het IJ. Salonboot de Najade is met haar intieme interieur al gezellig voor groepen vanaf vier personen. Salonboot de Proost van Sint Jan is voor maximaal veertig personen de ‘grande dame’ van de grachten. Salonboot Peter de Grote is ideaal voor gezelschappen tot 70 personen.

Historische salonboten

Ooit waren salonboten bedoeld voor statige tochtjes langs kastelen en landerijen of een zondagstochtje naar de kerk. Tegenwoordig wordt een salonboot gebruikt als sfeervol alternatief voor een rondvaart met kleine of grotere groepen. De Amsterdamse grachten lenen zicht uitstekend voor een tocht met een salonboot. Wij zijn de specialist op het gebied van salonboten. Salonboot huren Amsterdam doe je bij Rederij de Nederlanden.

Andere boten

Naast onze schitterende salonboten hebben wij in onze vloot ook nog andere boten. Bekijk hier al onze boten. Hier vindt u een overzicht van onze Salonboten, Trekschuiten, Citytenders en IJ-schepen. Betaalt u per persoon liever een vaste prijs? Misschien dat een all-inclusive arrangement dan iets voor u is. Bij minimaal 20 personen kunt u een arrangement boeken. Per persoon betaalt u dan een vaste prijs waar de boothuur, bemanning, bediening en onbeperkt wijn, bier en frisdrank al in verwerkt zit.

Bekijk hier de al-inclusive arrangementen.

Wijnproeverij Amsterdam op een salonboot

Een wijnproeverij op één van onze salonboten is een ervaring die u en uw gasten nooit meer vergeten. Voor een vaste prijs per persoon kunt u dit all-inclusive arrangement boeken op onze salonboten. Voor het arrangement ‘Wijnproeverij Amsterdam’ wordt een bijzonder palet samengesteld van rode en witte wijnen. Onze wijnspecialist Arisz et al selecteert hiervoor de wijnen.

Klik hier voor het arrangement Wijnproeverij Amsterdam.