Salonboot huren Amsterdam

vanaf € 180,- per uur

exclusief 6% btw

Salonboot huren Amsterdam

Wilt u Amsterdam eens op een andere manier leren kennen? Dan kunt u een salonboot huren in Amsterdam. Met uw eigen schipper en hostess kunt u volledig verzorgd en zonder zorgen door de Amsterdamse grachten varen. Voor grotere gezelschappen hebben wij luxe salonboten die op het IJ en de Amstel varen.

Onze salonboten

Salonboot huren Amsterdam - Aagje Deken

Aagje Deken – max. 25 personen
€ 180,- per uur exclusief 6% btw

Bekijk de Aagje Deken
Salonboot huren Amsterdam - Najade

Najade – max. 18 personen
€ 285,- per uur exclusief 6% btw

Bekijk de Najade
Salonboot huren Amsterdam - Proost van Sint Jan

Proost van Sint Jan – max. 40 personen
€ 395,- per uur exclusief 6% btw

Bekijk de Proost van Sint Jan

Verken de grachten van Amsterdam

Of het nu gaat om een feestje met vrienden, familie of collega’s? Bij Rederij de Nederlanden kunt u een mooie salonboot huren in Amsterdam om een tocht te maken door de grachten en over het IJ. Salonboot de Najade is met haar intieme interieur al gezellig voor groepen vanaf vier personen. Salonboot de Proost van Sint Jan is voor maximaal veertig personen de ‘grande dame’ van de grachten. Salonboot Peter de Grote is ideaal voor gezelschappen tot 70 personen.

De grootste salonboot van Amsterdam

Voor feesten en partijen tot 175 personen kunt u de grootste salonboot van Amsterdam huren. Het Wapen van Amsterdam is geschikt voor trouwerijen en partijen. Wist u dat u met het Wapen van Amsterdam door de stad kunt varen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Grote salonboot huren Amsterdam

Salonboot huren Amsterdam - Peter de Grote

Peter de Grote – max. 70 personen
€ 395,- per uur exclusief 6% btw

Bekijk de Peter de Grote
Salonboot huren Amsterdam - Wapen van Amsterdam

Wapen van Amsterdam – max. 175 personen
€ 795,- per uur exclusief 6% btw

Bekijk het Wapen van Amsterdam

Over salonboten

Historische salonboten

Ooit waren salonboten bedoeld voor statige tochtjes langs kastelen en landerijen of een zondagstochtje naar de kerk. Tegenwoordig wordt een salonboot gebruikt als sfeervol alternatief voor een rondvaart met kleine of grotere groepen. De Amsterdamse grachten lenen zicht uitstekend voor een tocht met een salonboot. Wij zijn de specialist op het gebied van salonboten. Salonboot huren Amsterdam doe je bij Rederij de Nederlanden.

Andere boten

Naast onze schitterende salonboten hebben wij in onze vloot ook nog andere boten. Bekijk al onze boten op de pagina Boot huren Amsterdam. Hier vindt u een overzicht van onze Salonboten, Trekschuiten, Citytenders en IJ-schepen.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Salonboot huren in Amsterdam
Author Rating
51star1star1star1star1star