Bel direct 020 – 4233006

Running dinner van boord

De Running dinner van boord is een culinaire vaartocht naar diverse restaurants. Daar gaat u van boord met uw gezelschap om in twee verschillende restaurants een voorgerecht en een hoofdgerecht te nuttigen.

€ 60,- per persoon

exclusief 6% btw
exclusief boothuur, drankjes en extra’s

€ 60,- per persoon

exclusief 6% btw
exclusief boothuur, drankjes en extra’s

U maakt een keuze uit twee gerechten voor de hele groep per restaurant en geeft deze van te voren aan ons op zodat wij deze voor u kunnen reserveren in het desbetreffende restaurant. Na het hoofdgerecht wordt u weer met de boot opgehaald bij het restaurant en kunt u nog aan boord nagenieten van een grand dessert vol fruit en zoetigheden terwijl u vaart door de prachtige grachten van Amsterdam.

U kunt een gerecht kiezen van onderstaande restaurants en eetcafés.

Café Van Puffelen

Running dinner van boord - Café Van Puffelen
Running dinner van boord - Café Van Puffelen

Restaurant Café In de Waag

Running dinner van boord - In de Waag
Running dinner van boord - In de Waag

Thijs by Dikker & Thijs

Restaurant Thijs by Dikker & Thijs
Restaurant Thijs by Dikker & Thijs

Restaurant De Palmboom

Running dinner van boord - Restaurant De Palmboom
Running dinner van boord - Restaurant De Palmboom

Voorbeeldprogramma Running dinner van boord

  • 18:00 uur: ontvangst en voorgerecht bij Van Puffelen
  • 19:00 uur: opstappen op uw privéboot voor de deur bij Van Puffelen
  • 20:00 uur: aan tafel bij In de Waag voor het hoofdgerecht
  • 21:00 uur: weer terug aan boord van uw privéboot, nagerecht en koffie/thee aan boord
  • 22:00 uur: u gaat weer van boord bij Van Puffelen, einde programma

€ 60,- per persoon
exclusief btw

€ 60,- per persoon
exclusief btw

Hier komt nog bij:

Heeft u liever een vaste prijs per persoon?
Kijk dan bij onze all-inclusive arrangementen.

Participerende restaurants

Restaurant Café Van Puffelen

Verdeeld over twee grote grachtenpanden kunt u sfeervol en lekker dineren en/of in het café gewoon een biertje van de tap drinken. Van Puffelen is, door de indeling van de ruimtes, uitermate geschikt voor gezelschappen. Klik hier voor de website van Restaurant Café Van Puffelen.

Restaurant Cafe In de Waag

Midden op de altijd levendige Nieuwmarkt staat de Waag. In dit karakteristieke, uit 1488 daterende monument bevindt zich Restaurant-Café In de Waag: dé plek in hartje Amsterdam voor uw lunch, borrel, vergadering of diner. De imposante historische ruimte met zijn strakke, maar tegelijk informele designinrichting wordt verlicht door 300 kaarsen. In dit restaurant mag elke groep ter plekke kiezen. Klik hier voor de website van Restaurant Café In de Waag.

Restaurant Thijs – by Dikker & Thijs

Thijs by Dikker en Thijs heeft een traditionele Franse keuken met een moderne touch. Vanaf 1920 was Dikker & Thijs een welbekende delicatessenwinkel in Amsterdam die in de loop van de jaren werd samengevoegd met een restaurant waardoor dit een speciaal adres werd voor sterren uit binnen- en buitenland. Nog steeds staat deze plek bekend om zijn heerlijke eten en hiervan geniet u in het restaurant of privégedeelte, beide in het prachtige klassieke grachtenpand. Klik hier voor de website van Thijs by Dikker & Thijs.

Restaurant de Palmboom – Radisson Blu Hotel

Restaurant De Palmboom is gevestigd in een uit 1742 daterend pand, dat oorspronkelijk een beroemde kruidenierswinkel was en later een bijbelverkoop. De sfeer is ontspannen en authentiek. Naast klassieke gerechten biedt de gevarieerde menukaart maandspecialiteiten die geïnspireerd zijn op de wereldkeuken. Klik hier voor de website van Restaurant De Palmboom.

Luxe Running dinner van boord

Luxe Running dinner van boord - Bickers aan de Werf
Bickers aan de Werf

Naast ons Running dinner van boord hebben wij ook de Luxe Running dinner van boord. Een zeer goed alternatief als u wat luxer uit eten wilt.

Running dinner aan boord

Running dinner aan boord - Breitner
Running dinner aan boord

Wilt u liever aan boord blijven, maar wel gangen van verschillende restaurants? Bekijk dan de mogelijkheid voor een Running dinner aan boord.

Keuzemenu “Van de Kaart”

Keuzemenu Van De Kaart
Bereiding bij Cateraar Van De Kaart

Uiteraard kunt ook alles van één restaurant kiezen. Hier hebben wij het keuzemenu “Van de Kaart” voor. U blijft aan boord en geniet van drie heerlijke gangen.