Cocktail Cruise

De varende cocktail bar van Amsterdam

Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van heerlijke cocktails. Ons all inclusive arrangement de Cocktail Cruise bestaat uit een rondvaart door Amsterdam van twee uur op een comfortabele boot, genieten van de lekkerste cocktails en onbeperkt wijn, bier en frisdrank. Onze populaire Cocktail Cruise valt bij iedereen in de smaak.

Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 62,50 p.p. voor groepen vanaf 25 personen. Groepen van 15 tot 25 personen betalen € 64,50 p.p.

Ultiem genieten op de grachten

Of u nu met vrienden, familie of collega’s komt varen over de Amsterdamse grachten, onze Cocktail Cruise is gegarandeerd een succes. Want niets is leuker dan over de Amsterdamse grachten varen met een mojito, whiskey sour of een gin-tonic in de hand.

De cocktails

De cocktails worden aan boord gemaakt door onze vakkundige bartenders. U kunt kiezen uit de Mojito, Gin-tonic en Whiskey Sour. Drie klassiekers met elk een eigen typische smaak. Voor elk wat wils. Naast de cocktails is er onbeperkt wijn, bier en fris tijdens de vaartocht.

Mojito

Een Cocktail Cruise is niet compleet zonder de befaamde Mojito. De Mojito is een cocktail met rum, limoen, verse munt, suiker, bruiswater en ijs. Deze heerlijke verfrissende cocktail was één van de favoriete cocktails van schrijver Ernest Hemingway. De cocktail is populair in het uitgaansleven en kan dan ook bij veel bars en cafés besteld worden. De Mojito wordt ter plekke voor u klaar gemaakt.

Whiskey Sour

Ook mensen die niet van whiskey houden, vinden de Whiskey Sour vaak erg lekker. Het is de bekendste zogenaamde sour cocktail. Naast whiskey bestaat de cocktail uit siroop, citroensap, eiwit en een bittertje. De shake wordt gegoten over ijsblokjes of crushed ijs.

Gin-tonic

De naam van deze cocktail laat weinig aan de verbeelding over. De cocktail bestaat uit gin in combinatie met tonic, ijs en een citroentje of limoentje. De specifieke smaak van deze cocktail is bij veel mensen geliefd. De cocktail bestaat al sinds de 18e eeuw en heeft alleen maar aan populariteit gewonnen. Bij ons aan boord gebruiken wij Gordon’s London Dry gin voor deze cocktail.

Haal meer uit uw vaartocht

Faciliteiten aan boord

De boten van Rederij de Nederlanden zijn van alle gemakken voorzien. Bij mooi weer varen we met een open dak. Mocht het weer onverhoopt iets minder worden, kunnen we de kap geheel of gedeeltelijk sluiten. Als het afkoelt zetten we de verwarming aan. Uiteraard hebben we een toilet aan boord.

Muziek aan boord

Al onze boten hebben een muziekinstallatie aan boord met een aansluiting voor telefoon, iPod of laptop zodat u uw eigen muziek kunt afspelen.

Opstapplaats

De standaard op- en afstapplaats is bij de Koepelkerk aan het Singel. Wilt u ergens anders opstappen of afgezet worden? Onze boten kunnen bij vrijwel alle publieke steigers aanmeren. Bespreek uw wensen met een van onze medewerkers.

Gids

Haal meer uit uw vaartocht met een professionele gids aan boord. Onze ervaren gidsen vertellen enthousiast over heden en verleden van Amsterdam, met boeiende anekdotes over historische gebouwen, bezienswaardigheden en de geschiedenis van Amsterdam. Onze medewerkers vertellen u graag meer over een gids aan boord.

Entertainment aan boord

Een band, act of optreden aan boord maakt uw vaartocht helemaal compleet. Of wat dacht u van een pubquiz aan boord? Gezelligheid gegarandeerd! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen.

Luxe borrelhapjes

Wilt u uw gasten naast de hapjes van het arrangement iets extra’s aanbieden? Kijk hier voor de borrelhapjes aan boord of vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Extra uitpakken met speciale drankjes?

Wilt u naast onze huiswijn, bier en frisdrank iets bijzonders laten serveren aan boord? Wij schenken diverse dranken die achteraf worden verrekend. Heeft u speciale drankwensen, zoals champagne of een bijzondere wijn? Bekijk dan onze wijnkaart met speciaal geselecteerde topwijnen. Geef tot vijf werkdagen voor vertrek aan onze medewerkers door welke bijzondere wijn u wilt bestellen en wij regelen het voor u.

Speciale wensen?

Wilt u langer varen? Is uw groep kleiner dan de minimale groepsgrootte? Heeft u voorkeur voor een bepaalde boot? Neem gerust even contact met ons op. Bij Rederij de Nederlanden is niets onmogelijk!

Bijzondere eetwensen, allergie of dieet

Heeft u speciale eetwensen, wilt u een vegetarisch buffet of moeten we rekening houden met diëten of allergieën? Dat is geen enkel probleem. Als u van tevoren aangeeft wat de wensen zijn, dan zorgen onze cateraars voor een aangepast buffet aan boord, of wat aparte gerechten die gescheiden worden bereid.

Boek voor een fantastische ervaring samen met uw gasten de Cocktail Cruise. Voor meer informatie over onze Cocktail Cruise of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Voor iedere groep een passende ambiance

Rederij de Nederlanden heeft voor elk gezelschap een passend schip.

Groepen tot 40 personen verwelkomen we aan boord van onze antieke trekschuiten en stijlvolle salonboten. Groepen tot 60 personen kunnen aan boord stappen van een geruisloze, elektrisch aangedreven city tender. Groepen tot 175 personen kunnen terecht op het Wapen van Amsterdam.


Direct aanvragen

Faciliteiten en maatwerk

Het zal u aan niets ontbreken aan boord van onze schepen. Wij verzorgen uw vaartocht tot in de puntjes. Al onze boten zijn standaard voorzien van een toilet, verwarming, een muziekinstallatie met telefoonaansluiting en ramen of luifels die open kunnen bij mooi weer. Op de meeste boten is een scheepsbar aanwezig en een aantal boten kan rondom helemaal open bij goed weer. De inrichting van de grotere boten kan naar wens worden aangepast. Ons enthousiaste team adviseert u graag over de mogelijkheden voor een sfeervolle en comfortabele vaartocht in Amsterdam.

Doris Wouters-Ringoir, reserveringen

Rederij De Nederlanden