Bel direct 020 – 4233006

Verrukkelijke SAIL 2020 arrangementen vanaf € 69 p.p.

De Windjammers en honderden andere grote zeilschepen komen weer naar Amsterdam! SAIL Amsterdam 2020 (12 tot en 16 augustus) is het grootse maritieme festival van Europa. Schepen, zingende matrozen in de mast, fantastisch vuurwerk, heerlijke maaltijden en spannende verhalen van verre kusten. De ultieme manier om dit maritieme evenement te beleven is vanaf het water, met een van onze culinaire groeps-arrangementen. En dat kan al vanaf € 69 tot € 249 p.p. All Inclusive, dus ook maaltijden en drankjes!

Onze schepen zijn steevast populair gedurende dit fantastische evenement. Op tijd boeken is dus essentieel. Wij bieden u nu de kans om met voorrang een van onze culinaire SAIL arrangementen te boeken. Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor collega’s, vrienden, familie of relaties.

Kies uit een van onze all-inclusive arrangementen of neem contact op voor een arrangement op maat. Bel ons meteen even op 020 423 30 06 of stuur ons een berichtje.
Tot SAIL!

Onze Rederij is official partner, dus uw gezelschap heeft toegang tot het hart van het evenement. Alleen official partners hebben toegang tot de IJ-haven – waar het allemaal gebeurt.

Arrangementen

Lunchvaart Windjammer parade op 12 augustus 2020

Een van de absolute hoogtepunten van het evenement is de SAIL In, de traditionele opening van SAIL Amsterdam. Een kilometers lang lint van windjammers, zeilschepen, stoomschepen en varend erfgoed vaart ’s ochtends over het Noordzeekanaal naar Amsterdam. Wij bieden de kans om dit spektakel vanaf het water te beleven op een van onze stijlvolle schepen. Meer informatie over het programma kunt u hier lezen.

€ 249,-

per persoon

SAIL In Express op 12 augustus 2020

De traditionele opening van SAIL Amsterdam is een van de absolute hoogtepunten van het evenement. Een kilometers lang lint van windjammers, zeilschepen, stoomschepen en varend erfgoed zakt die woensdagochtend het Noordzeekanaal af, dwars door Noord-Holland. Tijdens deze kortere maar minstens zo mooie vaartocht beleeft u het evenement eerste rang op een van onze prachtige schepen. Meer informatie over het programma kunt u hier lezen.

€ 189,-

per persoon

Ontbijtvaart op 13 t/m 16 augustus 2020

Tijdens onze Ontbijtvaart beleeft u in het ochtendgloren de activiteiten rond de prachtige tall ships op het IJ. Terwijl de bemanning van de windjammers ‘schoon schip’ maakt, geniet u met uw gezelschap in alle rust van deze majestueuze zeilreuzen. Meer informatie over het programma kunt u hier lezen.

€ 69,-

per persoon

Lunchvaart Maritiem op 13 t/m 16 augustus 2020

Tijdens onze lunchvaart geniet u van het nautische spektakel onder het genot van een heerlijke lunch. Meer informatie over het programma kunt u hier lezen.

€ 106,50

per persoon

Lunchvaart 1e klas op 13 t/m 16 augustus 2020

Bent u op zoek naar een luxe lunchvaart met een langere vaartijd? Kies dan voor ons lunchvaart 1e klas arrangement. Tijdens deze vaartocht heeft u fantastisch zicht op de prachtige tall ships terwijl u geniet van een warm en koud lunchbuffet om van te watertanden. Meer informatie over het programma kunt u hier lezen.

€ 126,50

per persoon

Borrelvaartocht op 13 t/m 15 augustus 2020

Op zoek naar een onvergetelijke en informele middag met collega’s, vrienden of zakenrelaties? Kom dan borrelen op een van onze sfeervolle salonboten voor een borrelvaartocht. Onder het genot van een drankje en heerlijke borrelhapjes varen wij langs het nautische spektakel van SAIL Amsterdam. Meer informatie over het programma kunt u hier lezen.

€ 116,50

per persoon

Avondvaart op 12 t/m 15 augustus 2020

Zin in een stijlvol uitje met uw collega’s, vrienden of zakenrelaties? Stap dan aan boord van een van onze klassieke schepen voor een onvergetelijke avondvaartocht. Onder het genot van een drankje en een culinair walking dinner varen wij langs het nautische spektakel in en rond de IJ-haven, met afsluitend het traditionele en spetterende SAIL-vuurwerk. Meer informatie over het programma kunt u hier lezen.

€ 176,50

per persoon

Avondvaart op 12 t/m 15 augustus 2020

Op zoek naar een unieke ervaring met uw collega’s, vrienden of zakenrelaties tijdens SAIL Amsterdam? Boek dan nu onze avondvaartocht. Onder het genot van een drankje en een heerlijk koud/warm dinerbuffet varen wij langs het nautische spektakel. Meer informatie over het programma kunt u hier lezen.

€ 146,50

per persoon

Het vertrek van de schepen is op 16 augustus 2020

Het vertrek van alle tall ships is een mooie en ontroerende gebeurtenis. Pas over vijf jaar zien we de schepen en hun bemanning weer terug. Wij bieden de unieke kans om mee te varen in de kilometers lange parade van tall ships. Met windjammers, marineschepen, varend erfgoed, zeilschepen en replica’s wordt de afsluiting van het evenement grootster gevierd dan ooit tevoren. Tot over vijf jaren! Meer informatie over het programma kunt u hier lezen.

€ 116,50

per persoon

Bijzonderheden

 • alle genoemde prijzen van onze arrangementen zijn inclusief boothuur, catering, drankjes en bedienend personeel;
 • alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW
 • genoemde arrangementen worden verkocht per minimale bezetting per schip*;
 • arrangementen zijn onder voorbehoud van wijzigingen in het Sail programma, of aanwijzingen van het bevoegd gezag.
 • De prijzen voor de ontbijtvaart, lunch-, borrel-, en vuurwerktochten zijn exclusief de kosten voor toegang tot de IJhaven

*Wij hanteren de volgende minimale bezetting per schip:

 • Naut – 20 pax
 • Najade – 10 pax
 • Proost van Sint Jan – 30 pax
 • Jacob van Lennep – 25 pax
 • Hildebrand – 35 pax
 • Multatuli – 45 pax
 • Bredero – 45 pax
 • Peter de Grote – 50 pax
 • Het Wapen van Amsterdam – 80 pax

Swipe en klik

Boek nu alvast uw boot

Het evenement is altijd een drukke periode. Wilt u zeker weten dat u bij ons een boot heeft, boek dan nu alvast uw privéboot bij Rederij de Nederlanden.